Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok! Meddig bírjátok szex nélkül? Mi volt a leghosszabb idő amíg nem szexeltetek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 11:13
2/17 anonim válasza:
jelenleg lassan egy évnél tartok, és kezdek beleőrülni 25/f
de a leghosszabb idő az az első 17 év volt
3/17 A kérdező kommentje:
Nem arra gondoltam amíg nem veszted el a szüzességed,mert nyilván amíg nem tudod,addig nem hiányzik az ami nem tudod hogy milyen!
2011. aug. 1. 11:17
4/17 anonim válasza:
Mmint szex nélkül, tehát mással? :D Úgy nemtom...fél év volt a max eleddig, (és egyetlen)
5/17 anonim válasza:
Öt és fél év. Aztán elmentem fizetőshöz, mert meguntam és kilátásban sem volt senki.
6/17 anonim válasza:
Először 23 év, azóta pedig 2,5 év. Nehezen bírom, de nincs választásom, undorodnak tőlem a lányok, mert olyan ronda vagyok.
7/17 anonim válasza:
4-6 hónap. Amúgy 1 évnél tartanék, de van egy állandó szexpartnerem :$ De már nagyon hiányzik egy párkapcsolat.
21/l
10/17 anonim válasza:
2-3 hónap. De nekem most nem hiányzik a kapcsolat, nekem is állandó szexpartnerem van. :$
20/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!