Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen orális módszereket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen orális módszereket ismertek a nők kielégítésére?

Figyelt kérdés
A páromnak nagyon jól csinálom mondja is ,hogy jó.Annyira nem hiszek neki,tehát "hangi" bizonyítékot szeretnék szerezni.(ha értitek) :)20F
2011. aug. 1. 01:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
a nyalás a legjobb :D
2011. aug. 1. 01:47
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Én is ezt akartam írni :D:D
2011. aug. 1. 02:07
 3/12 twinky ***** válasza:
nyelvtornado, oralis ABC, meg neha pruszkolj a nunijaba
2011. aug. 1. 02:25
 4/12 anonim ***** válasza:
48%
A legjobb módja ha utána nézel az orális szó jelentésének és rá fogsz jönni...
2011. aug. 1. 06:14
 5/12 anonim ***** válasza:
89%

Mindenki máshogy szereti a nyalást. Sőt, ugyanaz a nő is kívánhatja többféleképp. Van, akik szerint adni kell a dolognak egy ritmust és kitartani mellette, én inkább a változatosság híve vagyok és barátnőm nem igazán panaszkodik miatta :)

Van, aki függőleges ellipszis mentén nyal, van aki vízszintesen. Én néha benyúlok nyelvvel a csiklót védő "csuklya" alá, amennyire tudok és akár közvetlen a csiklót izgatom egy picit.

TUTI TIPP rovatunk kövekezik!

Ha egy egyhangú, monoton (pozitív értelemben) nyalást feldobsz egy izgalmas ujjazással, akkor azzal a lehető legnagyobb mértékben tudod ingerelni a barátnődet. Ha jól csinálod, kizárt dolog, hogy képes legyen szavakkal kifejezni, mennyire jól esik neki.

</tutitipp rovat>

Azt hiszem, sokan ezt undorral fogadjátok, de ha elég nagy a lány kisajka, akkor _FINOMAN_ be lehet szívni a szádba és a nyelveddel pattogni a szívás miatt vérbővé vált kisajkakon. Amire vigyázni kell, hogy ne fogazz, az fáj neki.

20/F (19/L)

2011. aug. 1. 17:00
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát én nyilván az orális sexre gondoltam.Gondoltam,nem kell kiegészítenem ,mert leesik a 18felüli barátaimnak..Köszönöm a normális válaszolóknak!Jöhetnek még a válaszok.:P
2011. aug. 1. 22:42
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
Puszilgasd a comb belső részét,a csiklónál is lehet csókolgatni,meg szívogatni kicsit, aztán a hüvelybemenetnél körkörösen,fel-le és oldalra is mozgasd a nyelved,néha kicsit be is hatolhatsz a nyelveddel,hihetetlenül jó érzés. Csinálhatod néha gyengédebben,hogy épp csak hozzáér a nyelved,aztán időnként kicsit "bevadulva". Aztán mikor már az orgazmus közelében van a lány,akkor én nem szeretem ha változtat,akkor jobb felvenni egy ritmust és úgy ingerelni,hatalmas orgazmus lesz a vége:D Persze én csinálni nem szoktam,csak azt tudtam leírni amit érzek:) 18/L
2011. aug. 1. 23:07
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.:)Rendes vagy.Na lesz mit kipróbálni.:)
2011. aug. 2. 12:19
 9/12 anonim ***** válasza:
én láttam erről egy oktató filmet :D ott az volt hogy az ujjunkat féletlenül se dugjuk be :D
2011. aug. 4. 14:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Én szeretem ha közben újjaznak. Nah de, hogy valami hasznosat is írjak. A nők nem úgy működnek mint a férfiak, hogy egyszerre a lényegre, és akár úgy is élvezetes. Én például nem szeretem ha egyszerre ott kényeztet, szeretem ha előtte csókol mindenhol, vagy ott fehérneműn keresztül. Ha szorosan magához húz. Ha a gerincem mellett puszilgat. Akkor tudom csak élvezni az orált, ha már ráhangolódtam az egészre. Ha belekezd szeretem ha kicsit húz, és csak akkor halad tovább, ha már szinte könyörög a testem érte, hogy ott is hozzám érjen. Csikló izgatása a legjobb, de mindenképp gyengéden, és először csak lassan, aztán utána mehet gyorsabban is, viszont amikor látod, hogy nagyon élvezi a párod, akkor ne válts tempót, ha figyeled a reakcióját akkor látni (hallani) fogod, hogy hogy a legjobb neki. Én imádom ha a párom a kezét is használja, simogat, vagy megujjaz közben.
2011. aug. 4. 14:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!