Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Velem van baj vagy más is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kira8 kérdése:

Velem van baj vagy más is ennyit gondol rá?

Figyelt kérdés
az egyedülálló lányokat kérdezem (17felett) rátok naponta hányszor jön a szexelhetnék ?? mert nálam elég sokszor már akk elkezdek fantáziálni mikor egy félmeztelen jó pasit látok a tévébe és egész nap csak úgy rám jön a semmiből h de "kefélnék" most egy jót este pedig elalvás előtt mindig ilyeneken jár az eszem pedig van nemi életem heti rendszerességgel élem más is ennyit gondol rá vagy csak velem van baj??
2011. aug. 1. 01:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
írj privit 17f
2011. aug. 1. 01:27
 2/11 A kérdező kommentje:
mit irjak drága?:D
2011. aug. 1. 01:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok, nincs nemi életem, de kb ugyanígy kívánom a lányokat. És én is így szoktam elaludni.
2011. aug. 1. 01:31
 4/11 anonim ***** válasza:
20f
2011. aug. 1. 01:32
 5/11 A kérdező kommentje:
hátha nincs nemi életed akk gondolom:DDD főleg ha fiú...
2011. aug. 1. 01:37
 6/11 anonim ***** válasza:
hát jah :D
2011. aug. 1. 01:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk én inkább a szerelemre vágyom, de annyira kívánom, mint te a szexet. Szal jó lenne így egymás kezét fogni, meg ölelkezni, csókolózni....
2011. aug. 1. 13:05
 8/11 anonim ***** válasza:
13:05... meg dugni
2011. aug. 1. 13:16
 9/11 A kérdező kommentje:
:DD aha a szerelemre én is persze nemtudom h jobban e mint a szexre .....
2011. aug. 1. 18:32
 10/11 anonim ***** válasza:

"mit irjak drága?:D"

1. vagyok(inkább válaszolok itt) dugni akarsz nemXD. én nem pártolom az ilyen ismeretlennel való dugást ,de ha annyira szeretnél felőlem:D

2011. aug. 1. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!