Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért kívánom a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kívánom a szexet?

Figyelt kérdés

Miért?

pedig még fiatal vagyok ehez...

minden nap masztizok és nem tudok leszokni róla...

lehet hogy valami bajom van? :S

15/L

2011. aug. 1. 00:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez teljesen természetes. :)
2011. aug. 1. 00:51
 2/13 anonim ***** válasza:
Dehogy, van! Keress egy hapsit, aki segít :D
2011. aug. 1. 00:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk engem! :D :D :D
2011. aug. 1. 00:52
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem baj az. Nem kell leszoknod róla :)

Én is csinálom naponta, néha többször is, bár én fiú vagyok, de fiatalabb nálad... Ha van kedved, írj privit :)

13/F

2011. aug. 1. 00:54
 5/13 anonim ***** válasza:
úgymond "gyenge elméjű" vagy mint azok akik ilyen kicsi dologról nem tudnak lemondani mint a cigi vagy a drogok, úgy értem hogy nincs benned akarat hogy abbahagyd, szerencsére neked nem egy káros szenvedélyt kell abbahagynod csak ilyen semmiséget szerintem menni fog le fogsz szokni ha nagyon akarsz :D
2011. aug. 1. 00:57
 6/13 anonim ***** válasza:

Semmiség? Nem tudom, de szerintem ez nem olyan, amiről könnyen le lehet szokni... Bármi, egy mozdulat, egy olyan látvány azonnal beindítja a fantáziát... És ezzel nincs is semmi baj :)

4. voltam

2011. aug. 1. 01:00
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
apám -.- 15 évesen minden nap csinálod? hát függő vagy?
2011. aug. 1. 01:02
 8/13 anonim ***** válasza:
Utolsó.: Kicsi szívem ,te fogadjunk hetente ha 1x maszturbálsz ... Mire ő ágyba kerül ismerni fogja a testét ,és hogy mi jó neki és ,hogy mi nem . És amire te ágyba kerülsz azt se tudod h ez jó-e és ha fáj ott rinyálsz..
2011. aug. 1. 01:05
 9/13 anonim ***** válasza:

naés?

nem azért van a punci, hogy minden nap túrkálj benne.

2011. aug. 1. 01:10
 10/13 anonim ***** válasza:

Miért baj az, hogy naponta csinálja? Szerintem ezzel nincs semmi baj, sőt, ahogy mondták előttem, kitapasztalja, hogy mi jó neki. Arra is való. A telefon meg arra, hogy telefonálj, és gondolom mégis van a tiéden zene, játék, meg érintőképernyős meg minden kutyafasza.

Privit fogadok :P

4. voltam

2011. aug. 1. 01:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!