Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen szexuális játékokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szexuális játékokat ismertek?

Figyelt kérdés

Kedden mennék barátnőmhöz és fel szeretném kicsit dobni a hangulatot.. volt már hogy bekötöttük egymás szemét és úgy pettingeltünk stb. Hasonló ötleteket várok!

Előre is köszi :)

18/F

2011. aug. 1. 00:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi azoknak, akik értelemes válaszokat adtak! Ha írtok még örülök neki.
2011. aug. 1. 00:34
 12/15 A kérdező kommentje:
Szex még nem volt, a lány 15éves, azt mondta hogy már szeretné, meg ő kezdeményezett végig (én kicsit fiatalnak tartottam..) de szégyenlős előttem (4hónapja vagyunk együtt). Szóval én még várnék vele, meg keresem a megfelelő időzítést, hogy emlékezetes legyen, de addig is játékosabbá szeretném tenni az "együttlétet".
2011. aug. 1. 00:56
 13/15 anonim ***** válasza:

hm....:) még csak 15 éves???uhhhaa....

én 20 voltam,mikor elvesztettem a szüzességem,azaz pár hónapja,de ha ő késznek érzi magát rá,ő tudja

15 évesen szerintem lehet,hogy még nem kellene bevállalni akkor az érzékek kertjét,BÁR mondjuk,ha már a szeretkezésben benne lenne,akkor lehet abban is.

Szerintem vesd fel neki az ötletet,aztán,ha korainak tartja,de mondjuk tetszik neki,akkor majd később kipróbáljátok.

Ha nem tartja korainak akkor jó szórakozást!!!!!

2011. aug. 1. 17:38
 14/15 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, kicsit változtatunk a szabályokon.. írok pár egyedi kártyát és kicserélem őket.. (szóval hogy behatolás ne legyen) de úgy gondoltam, a társast majd pár hónap múlva próbálnánk ki, és addigra lehet hogy már meglesz. Arra gondoltam, hogy vagy a 16. születésnapján próbálnánk ki, (november) vagy újévkor.
2011. aug. 1. 18:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Na hogy sikerültek azok a kártyák? :)
2011. szept. 6. 20:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!