Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kira8 kérdése:
Most miért nem keres?
Figyelt kérdés
Mikor utoljára együtt voltam a barátommal hozzáteszem ágyban mert eddig sajna vagy csak az autójában tudtunk együtt lenni vagy egy közeli parkban hozzá vagy hozzzánk nem mehettünk több okot is irhatnék h miért nem akarjuk h kiderüljöün h járunk mind1... az a lényeg h elöször voltunk ágyba volt orál az ő és az én részemről is elöször és sztem valamit nem jól csináltam de nem merem megkérdezni mit csináljak????2011. aug. 1. 00:02
2/5 anonim válasza:
pedig őszinteség nélkül nehéz lesz.. mit veszíthetsz ha megkérded? ha valami nem volt jó, azon javítani kell, hisz igazodni kell egymáshoz. de így hogy tudnál ha nem is tudsz a hibáról? ha értelmes ember, válaszol, elmondja. ha emiatt elgondolkodott kettőtökön akkor hagyd a sunyiba, mert ilyen ember nem érdemli meg hogy bárki változtasson miatta- szerintem
3/5 anonim válasza:
Hát pedig muszáj lesz megkérdezned. Kár túlbonyolítani. :)
4/5 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. aug. 1. 00:24
5/5 A kérdező kommentje:
amugy pont 1 hete...:/
2011. aug. 1. 00:25
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!