Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan ország ahol engedélyezett a kutya dudás?
olvastam hogy van egy ország lehet létesíteni szexuális kapcsolatot más ellenkező nemű fajokkal.
Azért ez egy kicsit durva szerintem:S
Nekem a kutyám nem tabu és szerintem ő is élvezi a dolgot, ha akarod csináld a tiéddel ugysem tudja meg senki:)
Vagy írj privit:)
igen igaz és ez a hely Magyarország,fiú fiúval,lány lánnyal,fiú lány kutyával,lány fiú kutyával stb,stb
nem nagy szám
úgy értetem dugás:D
de most hogy így mondod én is jót nevetem:D
Ha azt mondod, hogy Zeneakadémiára is mehet államilag támogatottan, akkor írd meg légyszi, hogy melyik országról van szó, mert oda én is elmennék kutyának.
(az ellenkező nemű fajokat meg nem értettem)
(a más fajok megszexualizálását meg nem akarom érteni)
:)
Azért ez a "más ellenkező nemű fajok" rész is mekkora :D
Haver, szerintem rakd le a piát, és tűzz aludni, mert még megdudál egy ellenkező nemű faj :D :D
Nagyon remélem, hogy ez sehol nem engedélyezett.
Ez aberráció. Nem akarom idekeverni a politikát, de vicc, hogy az ilyen emberek is szavaznak és fontos döntésekbe szólnak bele:S
jajj!Milyen jó kedvem lett:D
Van bennem egy pár sör meg egy fél üveg jack daniels,pluszba nem tudok nyelvtanul és most a neten olvasgatok olyant mint pl Angliában nem halhatsz meg a parlamentbe mert azt a törvény bünteti és akár 5000 Fontos bírságot is kaphatsz:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!