Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire megszokott az a barátnőitektől, hogy orálisan kényeztetnek titeket, és mondjuk engedik, hogy a szájukba élvezhessetek? Szóval mennyire megszokott hogy a nők leszopják a barátjukat, és beleélvezhetnek a szájukba a férfiak?
Az 1. barátnőm sosem kényeztetett orálisan, és ő maga se szerette, ha én úgy csinálom. Amúgy vele a szex is rossz volt- mint utólag kiderült amiatt, mert nem nyugodott olyan érzelmi alapokon, mint a mostani kapcsolatom...
A mostani barátnőm szűz volt, mikor összejöttünk, és egy év után feküdtünk le egymással. Az előtte levő egy évben már volt orál, és Ő csodásan csinálja, és mindig is engedte, hogy a szájába élvezzek. Mióta rendszeres nemi életet élünk, azóta is szokott így kényeztetni, főleg mikor menstruál, de azon kívül is... Szerencsére mindig meg tud lepni, még 4 év után is.
22/F
Ez ma már teljesen normális, természetes, ha mindkét fél akarja.
De sajnos még mindig vannak nők, akik elzárkóznak ez elől.
Szerintem manapság már teljesen megszokott dolog az orál szex mindkét fél részéről, nekem személy szerint nagyon hiányozna ha a barátnőm nem csinálná. Az exem gyakran kényeztetett orálisan, de sose engedte hogy a szájába élvezzek el. A jelenlegi barátnőm is gyakran kényeztet orálisan és ő engedi is hogy a szájába élvezzek. Azt mondja nincs rossz íze szal le is szokta nyelni.
20/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!