Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel lehet felizgatni a nőket?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet felizgatni a nőket?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 23:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Legyen a számládon 10 milla forint ;)
2011. júl. 31. 23:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha tetszel a lánynak és érez is irántad valamit akkor akár már egy érzéki csókkal is felizgathatod.
2011. júl. 31. 23:29
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha hatalommal rendelkezel az is jó.

Sőt még ez a legjobb a pénz,kocsi,f@sz mellett,mert akkor lehetsz beles,vagy csontváz,törpe,kopasz,körbe fognak ugrálni úgyis.

2011. júl. 31. 23:41
 14/16 anonim ***** válasza:

egyébként viccet félretéve.

csaj vagyok, hátha tudok segíteni.ha nem pénzéhes, megalomániás ribanc akkor pár tipp:

1. nyugodt körülmények közt, félhomály, gyertya, (erotikus füstölő-ha nem zavar) masszázs. ez előjátéknak-

2. folytatásban kis pezsgő, zene, meztelenkedés pl a földön egy takarón, vagy együtt fürdés-és ott ez a hangulat

3. titok: ne siess, tégy úgy mintha még órákig tartana, és semmi nem számít.

4.feküdjön hasra, simogasd akár rózsával, akár az ujjaiddal, érintsd meg mindenhol, csókold a bőrét, ilyenek.

5.lassan kezd neki, várd meg míg könyörög hogy betedd :)

5.ha el is kezditek az aktust, húzd el annyira amennyire csak lehet. lendülj bele, húzd ki, várj egy kicsit.majd újra. hadd kérje ő.

most ezek jönnek be, elég romantikus korszakomban vagyok (1hete) :D és legfőképp ennek örülök.. persze visszafelé is érvényes, csak én nem dugok be semmit :D

szóval használd egészséggel a tippeket, feltéve ha vagy már min 18 :D

2011. aug. 1. 00:02
 15/16 Angel of Đeath válasza:

Nemtudom, én sosem voltam ennyire giccses, mint az előttem szóló hölgy =) Bár ez nagy valószínűséggel a rettentő fiús személyiségemből kifakadólag lehet. És a korábban megszólaló tökfejnek üzenem, hogy a nőket nem egy nagy bankszámla és egy csillogó autó izgat fel. Akiknek ez kell azok nem nők, hanem jobb szó híján ku*vák. És ha te ezeket ismered úgy mint "nőket" akkor merem ajánlani, hogy válogasd meg jobban a nő ismerőseidet.

Nekem speciel csak az kell, hogy egy srác úgy csókoljon amitől még a lélegzetem is eláll. Ha még mellette megtalálja azt a pontot is a testemen ami akármikor lázbahoz (kis pervezek kedvéért ezt nem feltétlen a nő fehérneműje alatt kell keresni) és masszírozza, csókolja vagy nyalja akkor egy idő után én magam tépem le a ruháit xd

L/19

2011. aug. 1. 01:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is rossz tapasztalataim vannak: rendszeresen randizok nőkkel, és szinte mind panaszkodik a magányára, de mégsem jövök be egyiknek sem, mert nincsen sok pénzem. Az egyik elmondta, hogy a volt ura 260 ezret keresett, és ennyit kér tőlem is /hó, ha vele akarok élni. A másik azt mondta, hogy nyerjem meg a lottó ötöst, akkor hozzámjön. Úgyhogy én is továb keresek a sok pénzéhes nő között egy normálisat. Kitartást kívánok neked is!!
2011. aug. 12. 22:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!