Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, ti elfogadnátok, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti elfogadnátok, ha egy csúnya lány felajánlaná, hogy lesz. P?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 22:26
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy én pl. kb. 2 naponta járok kondizni, akkor kb. másfél-két órát edzek, emellett naponta végzek házimunkát, rendesen táplálkozok, gyümölcs, zöldség megvan, nem eszek az átlagnál többet, inkább valamivel kevesebbet és mégse vagyok kisember...
2011. júl. 31. 22:55
 22/45 anonim ***** válasza:
Most. És mit ettél/csináltál ezelőtt? Csak úgy nem nő meg senki.
2011. júl. 31. 23:00
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

A kövérséget csak az idióta köti össze az igénytelenséggel.

Azért mert valaki dagi nem feltétlenül igénytelen!!!

Szerintem az igénytelenség ott kezdődik,hogy valaki koszos,büdös,rongyos,szőrös...

2011. júl. 31. 23:04
 24/45 anonim ***** válasza:
Bridget te dagi vagy most lebuktál ! -DD
2011. júl. 31. 23:08
 25/45 anonim ***** válasza:
Én a magam részéről a dagi csajoktól ugyan úgy hányok van mint a koszos igénytelenektől
2011. júl. 31. 23:11
 26/45 anonim ***** válasza:
:DDDDD Nem vagyok dagi,csak ilyen primitív kommentre reagálni kell... :D Zárójelbe a dagadt lányokat emelte ki igénytelennek...Akkor a kérdés...egy vékony,jó alakú csaj,aki büdi,koszos,szőrös az már nála nem igénytelen? Csak a dagadt? :D Jó oké,ha valaki lefolyik a székről az már tényleg undorító.
2011. júl. 31. 23:13
 27/45 anonim ***** válasza:
Van összefüggés a dagi és az igénytelen csajok között! Egyiknek sem mutatnám meg a faszom hegyét sem
2011. júl. 31. 23:14
 28/45 anonim ***** válasza:

A kövérség igénytelenség. A legritkább esetben betegség az oka, de akkor is hozzájárul az igénytelenség.

Az a legrosszabb, hogy a kövérek mindig magyarázatot, mentségeket keresnek maguknak. Elnevezik magukat ducinak, pufinak, teltkarcsúnak és mackósnak.

Én undorodom tőlük, de persze ha egy kövér lány felajánlja, hogy lepippant, és nem tudja meg soha senki, akkor engedem neki :)

2011. júl. 31. 23:14
 29/45 anonim ***** válasza:
Bridget! Egy dagi jó illatú de ugyanakkor malacpofájú szőrös seggű lányt hová sorolnál? -DD)
2011. júl. 31. 23:17
 30/45 anonim ***** válasza:
Mondjuk mindenkinél mást jelent az igénytelenség...az biztos,hogy én rosszul lennék a csöcsös pasiktól,meg a szőrös hónaljtól...pöpöpö
2011. júl. 31. 23:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!