Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, ti járnátok az utcán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti járnátok az utcán "Ne vetkőzz, csak szo-pni fogsz" feliratú pólóban?

Figyelt kérdés
Ma láttam, bár vannak tényleg érdekes dolgok, de azért eléggé meglepődtem, egy kb 35 éves férfin volt. Ti felvennétek?
2011. júl. 31. 22:21
 1/9 anonim ***** válasza:

UUUUUUhhhhh én igeeeen!

Szeretem az ilyen pólókat nekem a 69 esek jönnek be hogy rá van írva hogy muta padre vagy hasonló és valamikor odajönnek hogy micsoda dolog akkor értelmesen 5 perc alatt elmagyarázom mi is valójában az értelmük és elcsodálkoznak :P

2011. júl. 31. 22:25
 2/9 anonim válasza:
hát....... én lány vok de ha vkin meglátnék egy ien pólót azt gondolnám h pfffffff bunkó paraszt!!!!!!!!
2011. júl. 31. 22:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert akkor nem hordhatnám az "A segged nem csak szarásra való" feliratú pólómat. :(
2011. júl. 31. 22:26
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
A tajparaszt diszkólakó értelmiségek hordanak ilyet :)
2011. júl. 31. 22:26
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Az ilyen embereknek lehet valami bajuk a nőkkel. Úgy alapvetően. Ez nem vicces. Inkább megalázó a nőkre tekintettel. Paraszt az ilyen,ez a véleményem...
2011. júl. 31. 22:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Én nem értek vele egyet remélem hallottátok már hogy nem a ruha teszi az embert. Miért ne lehetne valaki kedves és megértő a nőkkel ha ilyen pólót hord?

Sokan rendesen öltözködnek azt otthon jól megverik az asszonyt.

2011. júl. 31. 22:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez már kimerít valamilyen szabálysértési jogi kategóriát. :D
2011. júl. 31. 22:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem a ruha teszi az embert. Nos, manapság az előítélet az első mindenkinél. Sajnos. (tiszt. a kivételnek)

De mégis azért,talán nem alaptalan megítélni valakit,aki ilyen pólóban rohangál. -.- Mégis csak elárul valamit magáról.

2011. aug. 1. 13:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen. Azt arulja el magarol, h szeret szo.atni.
tegnap 01:13

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!