Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális az hogyha együttlét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az hogyha együttlét alatt 4-5 perc alatt elélvezek? Vagy hogy tudnám ezt hosszabbítani vagy mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés
Ez miatt együttsem vagyunk a barátnőmmel és ezáltal sok veszekedés van és tudom hogy nem igazán jó neki. de nagyon szeretjük egymást. Normális válaszokat kérnénk 17/f
2011. júl. 31. 22:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az orvosok azt mondják hogy normális de ez hülyeség!!! Probálj valami fájdalmas szörnyü dologra gondolni ha érzed hogy elmennél és eddzed sokat a farkad vert ki mindennap ha sikerül akár 3 szor is. Ne engedd magad hogy elmenj elöbb, inkább elégítesd ki magad orálisan és utána menni fog tovább is, én is így csinálom a pasimmal miután leszopom azután bírja egy oráig is
2011. júl. 31. 22:22
 2/13 Tomii92 válasza:
sztem azelöttt verd ki.de ez sztem nem szégyen NORMÁLIS ugy hogy fel a fejjel.de am van egy pár edzés forma h tovább bird...pénisztitkok
2011. júl. 31. 22:29
 3/13 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat! :) De mégis kínosnak érzem és a barátnőmnek sem merem elmondani... És nem tud mire gondolni szerintem hogy miért nem fekszem le vele.. és ez eléggé rossz... Pedig már 8 hónapja együtt vagyunk... az elején ő nem akarta és már vagy 2 hónapja szeretné voltunk is már együtt csak akkor ez a gond volt... :/
2011. júl. 31. 22:38
 4/13 anonim ***** válasza:

nagyon egyszerű, és beválik, mi is ezt használjuk, csak ne engedd hogy kiszáradjon, mert akkor szakad(mint mindegyik). van 3db-os is, valóban kiváló!

[link]

2011. júl. 31. 23:34
 5/13 anonim válasza:
elősször orálisan elégítsen ki a párod s utánna jöhet a hancúr :) s így tovább bírod majd :)))
2011. júl. 31. 23:51
 6/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm várom a további jó tanácsokat! :)
2011. aug. 1. 20:55
 7/13 anonim ***** válasza:
A tapasztalatom az h. normális.Akikkel eddig voltam fiúk ő folyamatos dugással 5-10 perc alatt elélveztek, próbáld ki h. közben pózt váltotok vagy az ütemen változtatsz vagy kicsit abba hagyjátok és te kényezteted újjal a barátnőd,akkor elvileg el lehet húzni, na meg gyakorolni kell,de ha elötte kivered az is segíteni szokott.
2011. aug. 4. 08:14
 8/13 anonim ***** válasza:
Valóban ez átlagos dolog főleg annak aki nem régóta jártas a sexben. Ez a probléma nálam is fenn áll, elötte a barátnőm orálisan kielégít és utánna állunk csak neki így sokkal tovább bírom! ;)
2011. aug. 4. 08:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Az egy dolog ha előtte kielégítene a barátnőd orálisan. A legjobb ha te is megteszed neki, mert akkor nem lesz annyira feszült hogy nem sikerült elélveznie az alatt a pár perc alatt amennyivel kezdetben tovább bírod. Nem fog feszengeni, hogy úristen élvezzek már el, mert tuti mindjárt vége lesz, sietni kell. Így persze sosem lenne jó neki. Annyira szerintem neked sem. Fel a fejjel, gyakorlat teszi a mestert.
2011. aug. 4. 10:22
 10/13 anonim válasza:
A fajfenntartás szempontjából az lenne a gáz ha sokáig bírnád, akaratodon kívül, ezt csak tanulni lehet, elsőre nem kevés az, majd belejöttök.
2011. aug. 4. 10:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!