Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek akar még valamit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akar még valamit tőlem?

Figyelt kérdés

Én nem szoktam kárpátiát hallgatni egyáltalán de barátnőim elrángattak a koncertjükre..ugye az ilyen koncertek tele vannak részegekkel, meg pasikkal, meg hungaristákkal..a barátnőim ott ugráltak meg orditoztak, én meg csak álltam meg mosolyogtam.:D

aztán odajött hozzán egy pasi(dani) kezembe nyomott egy sört és elkezdtünk beszélgetni, közbe megfogta a derekam. Utána a popsimat fogdozta, meg simogatta, feljebbraktam a kezét erre belemarkol..kb 2óráig a seggem fogdozta, de nem is zavart egyáltalán, sőt tetszett..

aztán vége lett a koncertnek, adott egy puszit és búcsúként megmarkolta a seggem és rácsapott és csak ennyit mondott hogy remélem még találkozunk és elment, meg utána felvettem facebookra..és ennyi..

Szerintetek csak egy 'kaland' voltam neki, vagy esetleg még akarhat valamit?

2011. júl. 31. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Ne hari de szerintem csak meg akart du*ni... :SS Ha igazán tetszettél volna neki akkor :

1. Nem a segged fogdosta volna.

2. Nem úgy búcsúzott volna el, hogy: remélem még talizunk, hanem elkérte volna a számod.

2011. júl. 31. 21:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak egy csaj kellett neki a koncert ideje alatt, hogy legyen kinek a seggét markolászva hallgatni a zenét. :SSS
2011. júl. 31. 21:37
 3/7 A kérdező kommentje:
de nem mindig a seggem fogta, vagyis..inkább a derekam..
2011. júl. 31. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát elöször is egy nagy ribanc vagy! De ezen nem kell kiakadnod segíteni akarok. Én is egy hungarista "klubba kerültem bele" és köztük volt a párom is aki szintén az volt bár én nem. Én tudom hogy ha részegek vagy nem akkor is ugy bánnak a nökkel mint ha kutyák lennének sajnos engem is sokszor megütött pedig szerettem. Sajnos a hungaristáknak más elveik vannak mint normális pasiknak, nem ajánlom hogy reménykedj ebbe de csak tanácsot adok nem ítélkezek
2011. júl. 31. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:
hagytad magad kihasználni, kis buta! de ne aggódj, írjál neki fészen, biztos készséggel megrak. :)
2011. júl. 31. 21:40
 6/7 A kérdező kommentje:
de végig kedves volt velem, meg beszélgettünk, meg mosolygott rám..
2011. júl. 31. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:

hát ha már felvett facebook-ra akkor ez valóban nem csak egy kaland volt :D ébredj fel!! sörrel megy oda? én az ilyet visszakézből elzavarom! az ilyen kis puncikat szeretik ezek a barmok mert naívak vagytok, könnyű préda, hisz mi lett volna ha valami van a sörben? utána félrerángat, te önként mész, hisz marha jó fej, és majd jól meg@dug valahol gumi nélkül.

én nem vagyok parás, szeretek szórakozni, igényesen szórakozni!, és szerettem ha körberajongtak a pasik- de ne légy már buta. aki tisztel, az nem a seggedet fogdozza!!és a tisztelet nem kor függvénye.. csak sajnálni tudlak, hogy mindezt hagytad.. nem maradsz egyedül, hisz fiatal vagy, kell a tapasztalat, csak nehogy egyszer túl jól sikerüljön a buli..

2011. aug. 1. 00:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!