Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet-e ebből baj, vagy gond...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e ebből baj, vagy gond nélkül megtehetjük?

Figyelt kérdés
Most csütörtökön kezdtem el szedni a 4dik levél fogamzásgátlót, és eddig még nem mertük óvszer nélkül csinálni, csak úgy, hogy mindkettővel védekeztünk.Mostmár szeretnénk kipróbálni óvszer nélkül, de félek hogy még igyis baj lehet.Ha peteérésem lesz akkor is kipróbálhatjuk óvszer nélkül, vagy inkább ne?
2011. júl. 31. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Már rég megtehetted volna...

Ne félj nem leszel terhes.

2011. júl. 31. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez a fogamzásgátló tabletta lényege... Elhagyhatjátok az óvszert. Mi már az első héten sem használtuk, mikor elkezdtem a gyógyszert szedni, és sose volt semmi baj.
2011. júl. 31. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Ami rá van írva a papírra hogy mennyi idö után lehet szexelni az igaz, ugyhogy ha egy hét akkor egy hét ha meg honap akkor annyi. Ez biztos mivel ezek nem kockáztatnak mert akkor mindenki beperelné öket
2011. júl. 31. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Adtatok a sz@rnak egy nagy pofont már bocsi :D ott a tájékoztató esetleg el is kéne olvasni :D
2011. júl. 31. 21:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Olvastam már jó néhány fogamzásgátló tájékoztatóját, és kivétel nélkül az összesbe az volt írva, hogy bizonyos feltételekkel (menstruációhoz időzítés) már az ELSŐ tablettától véd.

Nem is a levegőbe beszélek, én csináltam is így a barátnőmmel, egyikőnk sem rettegett, és nem is lett belőle probléma.

Szerintem olvasd el a tájékoztatót, de én már így is biztosra mondom, hogy 4 levél után TUTIRA véd.

2011. júl. 31. 21:56
 6/8 anonim válasza:
drágám... ha a úgy kezdted szedni a elsőre is hogy a menstruáció első napján, már ott helyben védett voltál, szóval felesleges volt ennyit várni...
2011. júl. 31. 22:36
 7/8 A kérdező kommentje:
az első naptól kezdtem el szedni.köszönöm a válaszokat.
2011. aug. 1. 11:37
 8/8 A kérdező kommentje:
ma kipróbáltuk kétszer is anélkül, hát egy picikét ideges vagyok, mert még sosem csináltuk gumi nélkül.
2011. aug. 1. 22:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!