Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hányingerem van mostanába...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányingerem van mostanába ésnem jó a hasam érzek szagokat. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Terhes lehetek? De szedek fogamzásgátlót... És normálisan van vérzésem is...
2011. júl. 31. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Menj el dokihoz...a barátnőm keresztanyja is terhes volt mégis megvolt neki az elején..:S:S
2011. júl. 31. 20:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
attól hogy megjött még lehetsz terhes...vannak fura esetek...
2011. júl. 31. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne pánikolj! Ez attól is lehet hogy meg fog jönni a menstruáciod vagy egyszerüen nincs elég energia a szervezetedben mert nem jo dolgokat eszel. Gondolkozz el ezen mert én is szedtem gyogyszert nem voltam terhes ezalatt sose és mégis terhes tüneteim voltak, amugy mint mindig nincs gyerekem ha tudni szeretnéd.
2011. júl. 31. 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem arra gondolnék elsőként, hogy terhes vagy. Lehet csak vitaminhiány, vagy le van gyengülve az immunrendszered, vagy bármi. Nekem is volt ilyen időszakom régebben, pedig akkor még fiú nem is volt a közelemben.
2011. júl. 31. 21:00
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Amúgy meg még 14 nap mire meg kellene jönnie, és mostanában igen igen feszült vagyok az igaz hogy vitamin hiányom van meg nem jó az immunrendszerem de nem tudom igazából mert ezek a tünetek régóta vannak :( Ja meg utoljára késett 5 napot... :( így inkább ide fordultam elsőnek tanácsért amit nagyon köszönök nektek.

2011. júl. 31. 21:11
 6/6 anonim ***** válasza:
szarjál tehenet! nekem segített!
2011. júl. 31. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!