Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orgazmus utáni fájdalom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orgazmus utáni fájdalom?

Figyelt kérdés
Miért van ez, mikor elérem az orgazmust utána pillanatokon belül hasi fájdalmat érzek, amíg "ki nem veszi"??
2011. júl. 31. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni de fogalmam sincs, hogy miért van :S Én is kíváncsi lennék rá nagyon. :S
2011. júl. 31. 20:34
 2/5 anonim ***** válasza:
mert a medence- és a környéki izmok befeszültek addig és aztán meg hirtelen elernyednek
2011. júl. 31. 21:18
 3/5 A kérdező kommentje:
És mit tudok tenni ellene?? Vagy, hogy legalább kevésbé fájjon??
2011. júl. 31. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:

gondolom idővel edződnek az izmok maguktól is;

esetleg szedj magnéziumot, az jótékonyan hat az izomfejlődésre

2011. júl. 31. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem ha minden nap bekapsz 1-2 szemet, 2 hét múlva érezned kell változást. kezdd el és írd meg ide, hogy történt-e valami tőle, jobb lett-e
2011. júl. 31. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!