Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nöknél orgazmusnak vannak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nöknél orgazmusnak vannak testi jelei? Vagy, ha orgazmusa van egy nönek miféle érzéseket él át olyankor? és lelkileg, mit érez?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 19:12
 1/9 anonim ***** válasza:
elkezd rángatózni
2011. júl. 31. 19:18
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

Ilyenkor a nő ezt látja és hallja: http://www.youtube.com/watch?v=ty3k8YR1OQo

A szeméből visszatükrözödik, ott láthatod te is.

2011. júl. 31. 19:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Azt biztosra tudom hogy olyankor ilyesfajta "mell merevedésük" olyankor nagyobb lesz a mell és néha látszanak az erek meg persze felakad a szem meg mintha görcsbe rándulnának. itt egy kép a mellről [link]
2011. júl. 31. 19:23
 4/9 anonim ***** válasza:
:DDDD semmi tüzijátékot nem láttam, mer fél percem se volt, jött a következő. és azt képzeljétek el, h 6X egymás után, zsinorba. levegőt nem kaptam, és rohadt jó volt. én azt éreztem, hogy fogjuk rá, hogy olyan voltam, mint egy parkinson kóros. :D ja, meg téptem, haraptam, karmoltam le a husát a válláról. yo, peace
2011. júl. 31. 19:32
 5/9 ämy válasza:

19:18

nem rángatózik, hanem összerándul. [ NE kérdezd meg, hogy nem mindegy-e, mert NEM az ]

2011. júl. 31. 19:33
 6/9 A kérdező kommentje:
19:21 jo,akkor ezt már én is láttam.A legutoljára talán szilveszterkor.:D
2011. júl. 31. 19:33
 7/9 A kérdező kommentje:
összerándul alulrol is,nem?Akkor a péniszt nem szorítja meg?
2011. júl. 31. 19:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát annyira nem, hogy eltörje. XD Ezek apró összehúzódások. És nem csak a nőnek lehetnek kellemesek :)
2011. júl. 31. 20:30
 9/9 Uluka Nana válasza:
Benyom három duplaszaltót, és négyszer körbeszaladja a házat(ilyenkor inkább menekülj)
2011. júl. 31. 22:59

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!