Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim! Mióta nem szexeltetek és hogy bírjátok?
Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 19:03
1/15 anonim válasza:
Szia
Hát én kb 2napja a barátnőmmel és elégjól birom!
:) :) :)
2/15 anonim válasza:
úgy éreztem hogy valaki megkérdezi ezt a másik oldalon is :D
4/15 vikotrot válasza:
szerdán. És kegyetlenül hiányzik.
Előzőnek: A vaknak nem hiányzik a látás(aki születésétől kezdve), mert nem is tudja mi az.
5/15 anonim válasza:
7/15 anonim válasza:
Fél év. Szarul, de inkább az az érzés hiányzik, hogy boldoggá teszek valakit.
20/f
8/15 anonim válasza:
"A vaknak nem hiányzik a látás(aki születésétől kezdve), mert nem is tudja mi az."
ez most miért volt számomra olyan fontos? :D tisztában vagyok vele, hogy még nem tapasztaltam, de általában a szűz fiúk szoktak szenvedni miatta, már a baráti körömből kiindulva, és ezért osztottam meg ezt az információt veletek... :)
9/15 anonim válasza:
Még soha. Nehezen, de bírom. A nagyobb gondok valamennyire elvonják a figyelmem erről. Időnként ki is verem, attól egy kis időre elmegy a kedvem a szextől.
22F
10/15 anonim válasza:
Itt mindenki szűz? Mire vártok brok?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!