Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak egy csók az utcán mereved...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak egy csók az utcán merevedést okoz, ez normális?

Figyelt kérdés
Nemrég ismertem meg egy fiút, 27 éves. Az elso randinkon sétálni mentünk, beszélgettünk.. aztán persze csókolóztunk, és észrevettem hogy merevedése van. Normális ez egy 27 évesnél, pusztán egy két puszi után,az utca közepén? Nekem ez olyan furcsa, semmi különösen erotikus dolog nem volt, tapi vagy ilyesmi, és ötszázan voltak körülöttünk. Egy 14 éves esetében nem csodálkoznék, de...
2011. júl. 31. 17:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha lány vagy akkor megértem hogy nem érted:P

Az én barátom 25 éves és elég néha egy simi. Ha elmegyünk bulizni és iszik egy keveset akkor meg a gondolat is elég hogy felálljon neki,

2011. júl. 31. 17:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Ki érti a nőket...

Ha nem áll fel, az a baj, ha viszont feláll, akkor meg az a baj...

2011. júl. 31. 18:13
 3/6 anonim válasza:
Normális.
2011. júl. 31. 18:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem baj egyáltalán csak furcsa :) azt hittem huszonéveseknél ez már nem fordul elő, max intim környezetben, vagy ennél több szexuális izgatás hatására :)
2011. júl. 31. 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Hidd el, ha egy idegen lány csókolná meg, vagy bárki, aki közömbös számára, nem produkálná ezt. Csak ha az bújik hozzá/csókolja meg, akiért nagyon oda van. Az érzelmek is hozzák ezt a dolgot, elég jelentősen.

Az én barátom ugyanilyen, nem egyedi ez a dolog.

19/l

2011. júl. 31. 18:37
 6/6 Lia99 ***** válasza:
Persze hogy normális, elejinte az én barátom is ezt csinálta, csak azért ott volt tapi stb.
2011. aug. 4. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!