Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 2 hete volt meg kb, és hétvégé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hete volt meg kb, és hétvégén elvesztettem a szüzességem (péntek este) és most elkezdtem vérezgetni. Ez normális? Most meg fog jönni v mi?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 18:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Te teljesen tudatlan vagy. Minek így szexelni?
2009. ápr. 7. 18:41
 2/13 anonim ***** válasza:

Ha már 2 hete volt menstruációd akkor nem vagyok benne biztos hogy az megint menstruáció lenne.Szerintem el kellene menned nőgyógyászhoz és őt megkérdezned.

De még az is előfordulhat hogy még mindig amiatt vérzel.

2009. ápr. 7. 18:49
 3/13 A kérdező kommentje:
1. válaszolo hha olyan kik_rt okos lennél akkor válaszolnák te majom:) amúgy meg nem azért szexel az ember mert elolvasott 40 anatómiai könyvet, hanem mert szereti a párját....
2009. ápr. 7. 18:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek az első válaszolóval.bocs de nem csak azért kell szexuális életet teremteni, mert szereted a párod hanem erre fel kell készülni testileg főleg ha eddig szűz voltál. hány éves vagy, ha enyire tudatlan vagy akkkor szerintem várj többet elméletben majd utána gyakorlatban :)
2009. ápr. 7. 19:11
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
miért nem kérded meg anyukádat? vagy ő erről nem tud? Hány éves vagy?
2009. ápr. 7. 19:22
 6/13 A kérdező kommentje:
nincs olyanom, 17 vagyok, és értlemesválaszt 1ik őtök se tudott adni....meg a szűzhártyám már át volt szakadva mert sokat pettingeltünk a barátommal és a vérzés már akkor meg volt..meg péntek óta nem folyamatosan vérzem, hanem most pisiléskor volt..
2009. ápr. 7. 19:32
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha terhes lettél akkor kb 11 hónap múlva fog megjönni legközelebb.
2009. ápr. 7. 19:42
 8/13 A kérdező kommentje:
hudevicces...: D.......am meg csináltam tesztet
2009. ápr. 7. 19:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Az a teszt tutira nem mutatja ki még a terhességet. Te tényleg tudatlan vagy. Menj el nőgyógyászhoz, és mondd el neki mi a helyzet. Ő majd biztos tud segíteni. Meg ugye a rákszűrés se olyan ártalmas ha az ember már szexuális éltet él.
2009. ápr. 7. 20:54
 10/13 A kérdező kommentje:
3 napos teszt okosember...
2009. ápr. 7. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!