Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy mondjam el a barátnőmnek és egyáltalán keresztapukámnak?
Figyelt kérdés
Rányitottam keresztanyukámra miközben borotválta a punciját,becsuktam az ajtót és kimentem.De visszahívott,elkezdte mondani h nem láttam semmit stb. és oda hívott ha gondolom fejezzem be amit ő elkezdett.Éltem a lehetőséggel.Miközben csináltam felállt a farkam és ő észrevette.Elkezdte simogatni nadrágon keresztűl.Aztán volt minden.Tehát lefeküdtünk egymással. Ezt hogy mondjam el a barátnőmnek és egyáltalán keresztapukámnak?2011. júl. 31. 11:45
2/9 anonim válasza:
túl sok erotikus történetet olvasol.
3/9 anonim válasza:
Ha igaz, akkor csak a bnődnek mondd el.
4/9 anonim válasza:
Nem vagy te Andersen, hogy mesélgess másoknak!
Ha igaz tedd el szép emléknek, vagy próbálkozz újra kereszt anyunál!
5/9 anonim válasza:
hány ées vagy? keresztanyud??? ne mesélj senkinek, ez rátok tartozik:) jó volt ennyi volt kész:)
6/9 anonim válasza:
Szép kis keresztanyád van...mit gondolsz miért hívják KERESZTanyának? Mert a hitet kellene tanítania neked és nem a 10 parancsolat megszegését:
6. Ne paráználkodj
8. Ne hazudj, és mások becsületébe kárt ne tégy!
9. Felebarátod házastársát ne kívánd!
22L
7/9 anonim válasza:
ha fake,akkor szánalom.:DD
de ha igaz,akkor tartsd meg emléknek,ne pofázd el senkinek XD
8/9 anonim válasza:
13.32 remélem ezt nem gondoltad komolyan!!!! ma már nem e szerint élünk:) kedves egészségükre váljon!
9/9 anonim válasza:
Fuj...legalább izgatóbb storyt mesélj.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!