Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl tág lennék? Van orgazmusa a barátomnak, élvezzük is a szexet, de kicsit megijedtem.
Nem arról van szó, hogy már sok férfival voltam és kitágultam, a párom az első. Kb. 5 hónapja szeretkezünk, és szex közben ha úgy mozdulok, pl a hüvelyem oldalsó vagy hátsó falához "erősítem" a péniszét, akkor sokkal jobban érzem, akkor érzem igazán, nyilván ő is így van ezzel.
Elmondtam ezt a barátomnak, azt mondta verjem ki a fejemből ezt a hülyeséget, mert teljesen érez, és elég korán el szokott élvezni, meg szoktunk állni kicsit, hogy tovább bírja. Csak engem az aggaszt, amit fent leírtam, hogy ahhoz hogy erősen érezzem, a hüvelyem egyik oldalához kell erősítenem a péniszét, és ez csak 1 oldal...Kipróbáltam, 4 ujjam befér. A barátom 2 ujjal szokott izgatni, akkor van csak az, hogy érzem a G-pontomat, teljesen élvezem.
Lányok szerintetek van gond? Ti mennyire érzitek, hogy ki-be jár a pénisz bennetek?
19/l
bizonyos pózoknál tágabb érzete van valóban;
intim torna ajánlatos, olvass utána;
az orgazmus közeledtével a hüvely izma is szorosabbá válik, ami a faroknak egyre jobb. ezért szoktak egyszerre elélvezni. azaz ne izgasd magad ilyen kérdésekkel, hiszen ha orgazmusra képes vagy, akkor szoruló hüvelyre is :)
Volt nő ismerősöm akinek a bejárat normális volt, de beljebb egy 5-ös bőrfoci elfért volna!
Ujjam csak a levegőt kavarta odabent!
Na ő volt a tág! Elélvezni sem tudott!
Érzékeny búcsú... több havernak ajánlottam de ők is kudarcot vallottak! Pedig jól nézett ki nagyon.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!