Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha nem áll fel az nekem égő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem áll fel az nekem égő vagy a csajnak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
A szituáció: sötétben csókolgatjuk 1mást szépen akkor ált mint a gerenda! viszont mire levetkőztünk olyan volt mint 1 gumidarab -.- és akármit csináltam nem akart merevedni :S aztán meguntuk és ráhagytuk.. A csaj 1 kicsit elmosolyodott! 2 szer voltam nővel mind2 szer így jártam... Ez most a csajnak égő akkor? hogy rá nem ált fel... vagy nekem? hogy béna vagyok :S Ja és én kicsit piás voltam a csaj nem!
2011. júl. 31. 04:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Tudnod kéne, de ugy látszik sejtésed sincs arról, hogy egy nőre az alkohol úgy hat, hogy minnél jobban élvezi a szexet, egy férfire meg úgy, hogy potenciális zavarokat eredményez. Többet ne piáljál szex előtt és nem lesz gáz.
2011. júl. 31. 04:49
 2/15 anonim ***** válasza:

normális mentalitású emberek esetén: egyik félre nézve sem "égő"

A te esetedben: rád nézve gáz. De szerencsére még "érni" fogsz, így a jövőben majd elkerülheted az ilyen eseteket és akkor már nem olyan lényegtelen dolgokon filózol, hogy ez vajon kire nézve ciki.

2011. júl. 31. 06:47
 3/15 A kérdező kommentje:
nem ittam sokat... csak hogy jól érezzem magam annyit. de ez után hogy próbáljam vele még 1szer.. ha megint ez van 2ra már azèrt...
2011. júl. 31. 08:42
 4/15 anonim ***** válasza:
76%

Nem is értem, hogy fordulhat meg a fejedben, hogy ez a lányra nézve lenne ciki.

Ez nálad ciki, és mondjuk olyan 50 év felett már némi megértéssel fogadja az ember lánya... Nálad úgy kéne még állnia a szerszámnak, mint a fagyott kutya lába.

Szóval nyugodtan süllyedj el.

Főleg azért, mert szíved szerint arra fognád, hogy azért, mert a csajra nem állt fel.

Hát toszódjál meg, ne egy bányarémmel álljál neki kamatyolni, és akkor majd feláll rá! Ebben az esetben is rád nézve ciki, hogy olyan csajt tudsz csak felszedni, akit a végén nincs gusztusod meghágni.

Kis ostoba.

Úgy próbáld meg, hogy tetszik a csaj, kívánod, járni kezdtek, néhány hónapig csak vágyakozol utána, és mire végre megkapod, nem lesznek ilyen problémáid.

2011. júl. 31. 09:04
 5/15 A kérdező kommentje:
nem bányarém... valoszínű szebb mint akivel te valaha voltál vagy leszel...
2011. júl. 31. 09:12
 6/15 A kérdező kommentje:
meg honapokig vágyakozok utànna -.- nem feleségül akarom venni... alkalmi csaj...
2011. júl. 31. 09:15
 7/15 anonim ***** válasza:
hát ez nagyon cink testvérem
2011. júl. 31. 09:22
 8/15 A kérdező kommentje:
ész szerintetek most mit gondol? azt hogy hatalmas balf*sz vagyok, vagy ink. azt nézi hogy piás voltam majd legközelebb összehozunk valamit...
2011. júl. 31. 09:35
 9/15 anonim ***** válasza:

hááát..egyértelműen neked égő! elég szerencsétlen helyzet. csaj helyében nem próbálnám meg másodszor a dolgokat veled..ha úgy egyéjszakásat akarok, akkor keresnék olyat, akinek áll, mint a cövek!

18L

2011. júl. 31. 09:44
 10/15 anonim ***** válasza:
jah, alkalmi partnerként én minimum kiröhögtelek volna... ha már alkalmit keresel, akkor igenis álljon mint a cövek, ahogy azt előttem írták. egy kapcsolatban még eltűrném, sőt, igyekeznék megoldani, megbeszélni a problémát. egy alkalmi dologba nem fogok ennyi időt és energiát belefektetni. puha, hát puha, engem hagyjon békén. és azért is extragáz neked, mert a csajra akarod ráfogni, hogy neki ciki. nem. neki nem az. neked az. az egész baráti köre rajtad fog röhögni, mert a lányok elmondják az ilyesmit.
2011. júl. 31. 10:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!