Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » "Hogy" lessz a gyerek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Hogy" lessz a gyerek?

Figyelt kérdés
persze tudom hülye kérdés nemvagyok hülye nem a gólya hozzaa :P Az lenne a gondom h egy nő mindig lehet terhes vagy ennek köze van a menstruációhoz, és gondolom valaki akkor lesz terhes ha beleélveznek, vagy ez most hogy van nem értem.
2011. júl. 30. 23:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Az emberek is "tüzelnek"... Petesejtérés (normál esetben) egyszer van egy hónapban, két ciklus között eltelt napok számának számtani közepén. Ha nincs petesejt, vagyis már vagy elpusztult, vagy még meg se érett, akkor nem eshetsz teherbe, mert ha a hímivarsejt nem talál petesejtet, nincs mit megtermékenyítenie. Ha meg végig termelné a petesejtet a nő szervezete, akkor állandóan, megállás nélkül menstruálna, mivel a menstruáció az elhalt petesejt "letisztulása".

És akkor ti mondjátok, hogy tanuljon bioszt a kérdező, kedves utolsó? Bioszból sose voltam job 3-asnál, de ennyit én is tudok...

2011. júl. 31. 01:55
 22/24 anonim ***** válasza:

Még annyit:

Ha belegondolsz, (megint csak normál esetben) a nőnek nincs menstruációja terhesség alatt, mert nincs petesejt, ami kilökődjön, hiszen egy magzat már be van ágyazódva, és ilyenkor a test leállítja a petesejt termelését.

2011. júl. 31. 01:58
 23/24 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm Draught! Végre egy értelmes ember a gyakorin. Elnézést a helyesírásért de 23:38 kor írtam a kérdést és nagyon fáradt voltam, homályosan láttam.
2011. júl. 31. 08:31
 24/24 anonim ***** válasza:
úgy, hogy megtanulsz írni
2011. júl. 31. 10:10
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!