Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Reggelente 18 centiméter,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reggelente 18 centiméter, hoki meccsen 15 centiméteres ütő (? )

Figyelt kérdés

Normális hogy 'két méret' legyen? (egyik reggel,wcn,bármikor amikor nem külön én izgatom fel, a másik meg egyébként)Lehet hogy rosszul fogom, és elszorítom a vér útját? Azt tudom, hogy a 15 centiméteres okés méret, de hogy lehet a nagyobbat gyakrabban elérni?Éles játékon melyik jön elő(ott nem szorítaná el semmi, gondolom)?

Vagy csak szimplán 3 centi lenne a különbség a 'nagyon kanos'(reggel így kezdem a napot), és az általános 'folyton kanos' között? (nem tudom egynap annyiszor lejátszani, hogy ne akarjak többet).

14/F

2011. júl. 30. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
most akkor melyik csapat nyert?
2011. júl. 30. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:

A múltkori meccsen is olyan béna volt a kapus, hogy az hihetetlen!

Amúgy szerintem egyik csapattársad titokban levágott az ütődből!

2011. júl. 30. 21:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Hirtelen én is azt hittem vmi hoki meccsről írsz :D
2011. júl. 30. 21:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Az már részletkérdés.A lényeg,hogy nem fél hatkor kezdődjön:)
2011. júl. 30. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:
én nem értek a hokihoz. :/
2011. júl. 30. 22:12
 6/8 thegodswhip ***** válasza:
Azt hittem szabványos az ütőméret, nem értek a hokihoz, de elég szabálytalannak tűnik, ha az egyik csapaté hosszabb... :-/
2011. júl. 30. 22:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyszerű! Reggel játszd a hokit. :) Magadra nehezebben nő meg. Nem kell aggódnod. Éles játékon lehet hogy a nagyobb jön elő, de lehet, hogy a 2 méret között. Lesz egy 3. méretű ütőd is. :)
2011. júl. 30. 23:39
 8/8 A kérdező kommentje:

^köszöntem

Barátságos meccsen mindig mi nyerünk, élesben pedig döntetlen(nekem még egyszerse lőttek gólt, nektek? semmiképp nem állnák be kapusnak).

2011. júl. 31. 11:02

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!