Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől tartanak a pasik szex előtt/közben?
Figyelt kérdés
Itt leginkább az első alkalomra gondolnék, de természetesen a későbbi alkalmak problémái is érdekelnének. Arra lennék kíváncsi, hogy mitől félnek, mitől tartanak a pasik, amikor szexre kerül a sor?2011. júl. 30. 21:43
2/18 anonim válasza:
Előtte: Istenem add, hogy ne legyen terhes
Utána: Istenem ugye nem volt AIDS-es?
3/18 anonim válasza:
Az első előtt úgy gondoltam, ohgy ez valami olyasmi lesz amit könnyű elrontani, hogy a lánynak rossz lesz vagy ilyesmi.
25/F
4/18 anonim válasza:
hogy nem áll majd fel, punci íze. multiorgazmus miatt nem aggódom a korán elmenés miatt
5/18 anonim válasza:
Hogy ugye ő is el fog élvezni és hamarabb mint én?! :$
6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat^^
2011. júl. 30. 22:08
7/18 anonim válasza:
hogy vajon szopás közbe nem fog-e fogazni mert ha igen arconkúrom.
8/18 anonim válasza:
Attól, hogy a lány vaginája nem szippantja-e be őket.
9/18 anonim válasza:
Mocsár admirális...engem azzal ilyesztgettek hogy levágja utána a fütyim:/
10/18 stikkes válasza:
Előtte: Nehogy büdös legyen a "macskája"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!