Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Játékos elfenekelés? Nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Játékos elfenekelés? Nektek bejött? És hogy kérjem meg a pasim rá? : D

Figyelt kérdés

Normális válaszokat légyszi.:) Kicsit félek,nem tudom hogy kéne megkérnem,hogy fenekeljen el. Azt inkább a lányok szokták a fiúknak,nemde?! :D

18/L

2011. júl. 30. 21:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én is szeretem az elfenekelést. Én ugy utaltam neki erre, amikor a seggemet fogdosta, stb.. akkor azt mondtam, hogy: neee simogass:) erre ő: miért? nem jó? :( erre én: dehogynem jó de jobban esik ha kicsit rácsapsz :P
2011. júl. 30. 21:01
 2/13 A kérdező kommentje:
Hihi.:P Köszi,megpróbálom.:D
2011. júl. 30. 21:03
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem minden fenekelés egyforma. Az is kell, hogy a párodnak is tetsszen, ne erőltetett legyen. Nekem ez szánalmas.

Az sem jó, ha az alázásra asszociál és úgy használja. Ez megalázó.

Szóval remélem elkerülöd a végleteket, mert akkor tényleg jó móka.

2011. júl. 30. 21:27
 4/13 A kérdező kommentje:
Persze.:D
2011. júl. 30. 21:32
 5/13 Avenged ***** válasza:
Hmm :P
2011. júl. 31. 00:06
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok nőismerősöm mondta már, hogy bejön neki a fenekelés. Szerintem semmi perverz nincs benne, semmi köze a szado-mazohoz, csak egyszerűen ez van. Lehet, hogy szeretnek egy kicsit kiszolgáltatott szerepben lenni.
2011. júl. 31. 07:21
 7/13 A kérdező kommentje:
Én biztos.:P
2011. júl. 31. 12:13
 8/13 anonim válasza:
76%
én mondtam neki olyan dolgokat(:P), amikre azt mondta h rossz kislány vagyok, akit el kell fenekelni... és hát meg is tette :D mondj neki kihívó mocskos dolgokat, aztán térj rá h nem kellene elfenekelni ezekért?? :P megfogja tenni ;)
2011. júl. 31. 18:10
 9/13 A kérdező kommentje:
Segíts. :D Mi kihívó,és mocskos dolog? :D
2011. júl. 31. 19:47
 10/13 anonim válasza:
nálunk az volt a szerencse hogy ő kezdte ezt a dolgokat (msn.en) hogy nem csókolózunk majd -e , aztán kérdezősködött még h milyen lenne ha lefeküdnénk, ezt kitárgyaltuk, és hát a válaszaim alapján, mondta ezt rám... hát nem tudom... nézz végig rajta, és nyald meg a szád, vagy kacsints rá, simogasd meg ott, viselkedj úgy mint aki nagyon szeretné őt, és ki van rá élvezve... mássz rá, ülj be az ölébe, legyél erotikus :) ennyi telt tőlem, sok sikert! :)
2011. aug. 1. 12:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!