Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok. Mit ereztek, mit gondoltok amikor a pasitok kinyal
utana megcsokol? Nincs bennetek undor?
Ez természetes. És azt is elvárom, ő megcsókoljon, miután leszoptam.
2011. júl. 30. 20:57
Természetes, bár nekem kicsit undorító, én ilyenkor mindig megtöröltetem a pasimmal a száját. Izlések és pofonok.
2011. júl. 30. 20:58
Tudom,hogy tiszta vagyok. A nedvem is az enyém,hozzám tartozik. Nálunk ez nem jelent baj,akkor sem,ha én szopom le,utána ő is ugyanúgy megcsókol. De tényleg,Ízlések és pofonok.:)
2011. júl. 30. 21:01
az én puncimnak semmi íze ezek szerint, mert engem mikor megcsókol utána, akkor nem érzek semmiféle más ízt a szájában..:D és nincs, mert azért csinálta, hogy nekem jó legyen, nekem szerezzen örömet és mivel nagyon szeretjük egymást, egy csók a minimum utána hálám jeléül.:)
2011. júl. 30. 21:01
Természetesnek találom.Egyáltalán nem undorító!
2011. júl. 30. 21:05
ha belegondolok akkor fura. de akkor ott természetesnek tűnik, és nem undorodom tőle. ráadásul, mint már valaki írta, én is elvárom h megcsókoljon miután leszoptam.
2011. júl. 30. 21:41
héj hát ha leszopom akk természetes h ő is kinyal.!Akkor ott semmi undor nincs bennem de igy ahogy végiggondolom...
2011. júl. 30. 22:08
Én megcsókolom a nőt ha kinyaltam, de nem engedem, hogy megcsókoljon, ha lepipázott. Elküldöm kiöblíteni a száját, aztán mehet a szex tovább.
2011. júl. 31. 01:41
Előző barátnőmet nem zavarta (ami szerintem a természetesebb, hisz saját tiszta anyaga, a sperma is orvos mondta, anyatej tisztaságú tiszta anyag!!!), így engem sem zavar, ha szopás után smacizom vele. Volt barátnőmmel spermával tele szájjal smároltunk, úgy felizgultunk mindketten ,hogy 4 órát keféltünk utána még!!!
Ő még ujjazta magát előttem, majda a két hüvelyszaftos újját hol a saját, hol az én számba dugta. De teleélvezés után is kinyaltam, és utána is smároltunk. Ha igazán egyesültök, minden levetek egyesül, és nem undorodsz tőle. mostani barátnőm kicsit tartott, illetve nagyon a saját levétől, de lassan hozzászokott, hogy smárolok vele szex közben, ha nyalás után akkor is. Ő puncijáról is lenyaltam a magamét, és szájbaélvezés után vele is smárolok...
2011. júl. 31. 14:26
Én még puncis szájjal megcsókolom, őt kicsit sem zavarja és engem minimálisan zavar, ha szopás közben/után (én nem élvezek a szájába) érzem, hogy nemrég a farkam volt ott. Akkor nem szoktam sokat csókolózni, de igazából nem zavar kimondottan Mondjuk egy kiadós orál után sokkal puhább az ember szája (enyém is, övé is), ami belead egy pluszt :)
2011. aug. 1. 18:21