Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem elégít ki orálisan. Veletek volt már ilyen?
Nos,először is beszélj vele.
Én is megtanultam hogy a férfiak nem gondolat olvasók.
Sok nő ebbe a tévhitbe van.
Remélem nem fog nálatok fenn állni az a helyzet hogy, te csinálod neki de,ő nem hajlandó.
Nagyon sürgősen beszéld ezt meg vele,mert ez a dolog ott lesz a lelkedbe gyűlik..gyűlik és ha egyszer mérges leszel rá (ne adja isten)mindent a fejéhez vágsz.
Lehet, hogy nem vagy elég tiszta lent. Sok nő elég igénytelen, kakilás után nem mossák a feneküket, csak papírt használnak, szex előtt sem tusolnak, pisilnek és utána elvárják, hogy kinyalják őket. Lehet, hogy ez a barátod baja, csak nem meri mondani, hogy ne bántson meg.
Jó lenne, ha adnál egy kicsit magadra, illetve beszélnétek erről, esetleg együtt tusolnátok le szex előtt.
28 éves férfiak általában már elég tapasztaltak ahhoz, hogy ne legyenek gátlásosak egy puncinyaláshoz. Gondolom a párod sem először van nővel.
"28 éves férfiak általában már elég tapasztaltak ahhoz, hogy ne legyenek gátlásosak egy puncinyaláshoz"....én elsőnek pont arra gondoltam, hogy esetleg rossz tapasztalatai vannak a dologgal kapcsolatban, ami lehet korábbi sikertelenség, vagy az ízét nem szereti, vagy valami "lelki sérülés" egy régebbi partnertől ami miatt nem megy arra a területre.
Esetleg sajnos azis meglehet hogy személy szerint a te puncid nem kívánja, de mondjuk nemhiszem hogy ez az ok, akkor ha előtte más csinálta neked, meg végülis egy pár vagytok. Bár a szex előtt "pill elszaladok wc-re" szöveg tényleg nem egy nyerő dolog.
Ennél a beszélgetésnél figyelj arra hogy lehtőleg ne úgy kérdezd hogy "miért nem nyalsz ki?" vagy hasonló, szal ne azt érezze hogy te felelősségre akarod vonni, a rávezetős módszer a nyerő (hagy higgye azt hogy magától jött rá:D), vagy vhogy felhozni a témát, hogy "neked a puncinyalásról mi a véleményed?" stb...
Vhogy derítsd ki a véleményét a témáról, aztán ha szeret akkor tuti viszonozza majd amit adsz neki, esetleg ha nagyon nem szeretné, akkor esetleg találjatok ki vmi más "kényeztetést" cserébe amit adhat.
Igaz, hogy van olyan, hogy szex előtt elmegyek pisilni (még ha ez illúzióromboló is), de olyankor mindig megmosom magam, és minden aktus előtt használok intim törlőkendőt, anélkül bele sem vágok. ezt ő tudja. tehát tiszta vagyok. ha éppen nem lenne/nincs erre lehetőségem, akkor nem is várnám el tőle. Meg is szoktam magam "kóstolni", s ha épp nem érzem magam "finomnak", biztos nem várnám el tőle. együtt zuhanyozni is szoktunk. Éppen ezért lep meg. Főleg úgy, hogy az előző barátomat egyáltalán nem érdekelte, hogy előtte nem tusoltam, engem zavart, nem őt. Ő azt mondta, hogy imádja az ízem. A kettő hozzáállás között pedig éles a kontraszt.
Köszönöm szépen a válaszokat. Majd igyekszem minél hamarabb felhozni a témát. Az a baj,hogy ő most elutazott, sokára találkozunk megint, és egy darabig ritkán fogom látni. :(
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!