Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ennyire felelőtlenek a szülők?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire felelőtlenek a szülők?

Figyelt kérdés
Hogy engedhetik, hogy 14-15 évesen szexeljenek a gyerekeik? Felvilágosítják egyáltalán őket? Vagy megszűnt az iskolai felvilágosítás? Mert, itt egy csomó tinit látni a terhes vagyok kérdéssel.
2011. júl. 30. 19:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy engedhetik"

Szerintem nem is tudnak róla...

2011. júl. 30. 19:39
 2/20 anonim ***** válasza:
50%
abból több, mint a fele kamu, meg aztán nem foghatják végig a gyerekeik kezét...
2011. júl. 30. 19:40
 3/20 anonim válasza:
80%

Normális szülő nem engedi csak szimplán nem tud róla.

Nyár van,anyuci apuci dolgozik.A gyerek otthon egyedül...haverokkal(: simán meglehet ...

Az iskolai felvilágosítás nem szűnt meg csak nem érdekli őket:D Sőt,érdeklik ezek után és ki akarják próbálni...

2011. júl. 30. 19:42
 4/20 A kérdező kommentje:
Most nem akarok jönni, hogy bezzeg a mi időnkben, pláne, hogy csak 22 vagyok, de nekünk (a többségnek) eszébe nem jutott 14 évesen szexelni. Pláne nem volt versengés ezen a téren. Nálunk még a csók volt a "menő". Én hiszem, hogy kellő neveléssel és felvilágosítással el lehet érni, hogy ne csináljanak felelőtlenséget.
2011. júl. 30. 19:47
 5/20 anonim válasza:
100%

Nem vagyok 18 de úgy gondoltam írok ide..

hála istennek én nem, de ismerek pár gyereket akit érint a dolog, és én úgy gondolom hogy egyértelműleg a szülők a hibásak..

Nem figyelnek oda a gyerekre, csak kidobják az utcára és 8-ra legyél itthon... ez nem élet..

nincsen szülői gondoskodás ezért a gyerek több mindent megtehet. pl , alkohol,szex,drog,cigi....

Összefognak a többi gyerekkel, és azthiszik hogy ez menő hogy ha elmennek isznak, árok szélén ébrednek.. de mégegyszer írom, EZ NEM ÉLET 16/F

2011. júl. 30. 19:48
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez is divattá vált a tinik körében. Az osztályból a menő csajok közül, már egyik se szűz, akkor követve lesz a példájuk, mert az "menő".

Másrészről a 14-15 év pont a "lázadó-korban van", ahol az anyu-apu az ellenség, "mert ők biztosan rosszat akarnak nekem" című nóta folyik, és így még "kezelhetetlenebbé" válik a tini lány. Az iskolai felvilágosítás, meg már egyre kevesebb helyen van sajnos.

2011. júl. 30. 19:48
 7/20 anonim ***** válasza:
78%
Ennyire.
2011. júl. 30. 19:51
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül a szülők hibája, bár a legtöbb esetben tényleg az ő felelősségük. Felvilágosítani nem nagyon lehet egy tinifiút vagy tinilányt, úgy, hogy na most leülsz, és fel leszel világosítva. Iskolában még vannak, csak semmit nem érnek. Mindig ugyanazt mondják el és a menstruációról meg a párkapcsolatokról beszélnek, se a védekezésről, se a nemi betegségekről.

Sajnos már valaki tényleg ettől "lesz" menő.. bár a normálisabbak (mint pl én) nem így gondolják.

2011. júl. 30. 19:53
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

A 21. századi ultraszexuális és nemi identitászavaros médiának köszönhetjük.Made in USA. Szerencsére most ők is megszívják már lassan őket is elrothasztja ez az antikultúra. Eleinte azt hittük hogy majd nyugatról kapunk "jólétet" ehelyett csak a szennykultúra jött.Múltkor beleolvasok húgom lányújságába téma "13 évesen ciki" hogy szűz. Csodálkozunk?

És igen a szülők többnyire ne mis tudnak róla. A szexuális világosítás is már arra van kitalálva ,hogy "szexeljetek nyugodtan csak használjatok óvszert" Mert kb ennyi jött le nekem anno a felvilágosításból.

Bocs ha objektív felülről jövő okokat kerestem és ezért a szubjektív látómezejű emberek lepontoznak majd ,de ez a dolog felülről jön nem alulról.

2011. júl. 30. 19:56
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az internet elteljedesevel minden tarsadalmi osztaly ír ide.

Gyanitom, hogy olyan rétegektol erkezik a legtobb 14-15 eves terheskerdes, ahol eddig is ebben a korban szoktak szulni es nem szokas befejezni az altalanos iskolat.

2011. júl. 30. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.