Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetseges, hogy felallt neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetseges, hogy felallt neki?

Figyelt kérdés
Jatszottunk igazsagot vagy mereszseget,es en azt a feladatot kaptam,hogy egy szexi tanc kozben,uljek ra egy sracra(amugy nagyon helyes)aki benne volt a jatekban,a tanc kozben le kellett vetnem a rovidnacimat,es a felsomet+ le kellett smarolnom,es ugy ereztem,hogy megszurt a pasi farka,lehetseges?
2011. júl. 30. 18:27
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Lehetséges...

fiatalság, bolondság...

asszem én ide már csak csodálkozni járok...:)

2011. júl. 30. 18:29
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
ribanc
2011. júl. 30. 18:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Ennek,a jeteknak az a lényege,hogy csinalj meg olyan dolgokat is,amiket amugy nem csinalnal,meg de jo,elfogadom a velemenyed
2011. júl. 30. 18:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
és belementél (Y):D
2011. júl. 30. 18:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

sztem csak a smárolós része ami kicsit erős , de ha ti így játszotok :D

amúgy ennél kevesebb is elég lehet, hogy felizgass egy pasit :)

2011. júl. 30. 18:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Jól értem, először felülről vetkőztél le, azután alul is, majd beültél egy helyes srác ölébe, akivel ezután csókolóztatok.

Nekem erről a "Nyuszi ül a fűben" nevű játék jut eszembe, az a rész, amikor "egy kis dombra lecsücsülünk, csüccs".

Csak azt kéne még leírnod, hogy a fiú, hogy volt vetkőzve.

Igazán jó kis játék...!

2011. júl. 30. 20:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez aranyos, kis naív...szerinted mióta tervezhették h ezt csinálják veled? És persze h felállt neki ez volt a cél...:)
2011. júl. 30. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehetséges? Az lenne a meglepő, ha ilyen körítés hatására még nem állt volna neki kőkeményen, mikor beleültél az ölébe.
2011. júl. 31. 02:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat :P
2011. júl. 31. 13:40

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!