Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nagyon fontos egy hosszú kapcsolatban, hogy a lány jó legyen orális szexben?
Volt barátomnak pl. új barátnője van, de panaszkodik, hogy nem tud mélytorkozni, meg ügyetlen.
egy másik haverom meg elhagyta a nőjét, mert a fogszabályzójával karcolta neki, másik ismerősöm azért panaszkodott, h az illető fogazott stb.
ha a ti párotok nem lenne jó a sz.pásban, attól még együtt maradnátok vele, ha szeretitek, vagy ez egy idő után szakítóok lenne? (mondjuk ha más probléma is adódna)
Önmagában nem, sok egyéb dologgal együtt már számítana.
Bár én pl a mélytorkot nem "várom el" (idézőjel!) csak h csinálja néha meg lenyelje:)
18:14-es vagyok.
Kérdező: Örülök neki hogy nem tartod az ilyen embereket a barátaidnak. Én speciel kerülöm az ilyen emberek társaságát. Nemtudom hogy te hogy vagy vele, de szerintem te is kerüld nehogy valami bajba keveredj.
20:16-os: Eléggé szánalmas ember lehetsz. Bár nem mindegy hogy a f*sz melyik végén vagy. Utálom a te félédet, és hidd el hogy lehet hogy a te... elnézést az én korcsoportomban is most ez a "menő" de nem leszel tőle jobb ember. Hidd el nagyon gáz ha egy kapcsolat csak a szexre alapul. (Tapasztalatból mondom.) Remélem elolvasod ezt a kommentet és tanulsz is belőle. Egyébként meg: 15/F
20:41 Kedves flőttem szóló, fiatal barátom!
Én a 20:16-os férfi hozzászóló vagyok, aki most éppen 60 éves.
Bár az életemben a szexualitás nem játszott központi szerepet, de minden tekintetben kifogástalan, boldog és kiegyensúlyozott életem volt. Azért vagyok itt, hogy segítsek nektek, fiataloknak is megtalálni az igazi boldogságot, sikert és a legtöbb örömet.
Ne gondold, hogy nekünk, idősebbeknek nem voltak ugyanilyen problémái, amikor még mi is csak tizenévesek voltunk.
A mi időnkben is létezett üres szex és céltalan, kilátástalan élet. Azoknak viszont, akik hosszú, boldog, biztonságos párkapcsolatot akartak, szerelemben teljes párkapcsolatot kellett választaniuk. A szerelemben a szeretkezés teljes odaadást, lelki egyesülést jelent, amit minden esetben a gondos előjáték ad meg.
Az előjáték ott kezdődik, hogy mély együttérzéssel beszélgetünk a partnerünkkel, simogatjuk, csókolgatjuk. (A csók az amit bármely testrészünkre adhatunk, vagy kaphatunk. - orálisan - )
Egy tartós kapcsolatban, házasságban partnerünk minden porcikáját, minden testrészét szeretjük, imádjuk, csókolgatjuk. (Tudod, nekem a tartós kapcsolat az, ami legalább egy életen át tart.)
Lehet, hogy neked ez 15 éves fejjel még felfoghatatlan, de igazából nem is neked szól az itt feltett kérdés.
Az orális pedig nem kizárólag a fiú nemiszerv mechanikus kielégítését jelenti általában. (Bár lehet, hogy sokaknak csak ez a lényeg.)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!