Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nemvolt még semilyenfajta orgazmusom (legalábbis tudomásom szerint. ), pedig a barátommal isteni a szex, hogy lehet csikló orgazmusom állítólag azt könnyebb elérni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 17:34
1/7 anonim válasza:
Kitalálom tiniként te sem maszturbáltál eleget. Maszturbálj, maszturbálj, maszturbálj! Amíg nem ismered a tested és nem tudod, hogy mire hogyan reagál addig szex közben sem lesz jó...
2/7 anonim válasza:
amikor magadnak csinálod akkor sem volt még orgazmusod?
3/7 anonim válasza:
"Soha nemvolt még semilyenfajta orgazmusom (legalábbis tudomásom szerint. ), pedig a barátommal isteni a szex,"
Ez ellentmondás.
Ha isteni a szex, akkor ne analizáld. Csak árthat Neked az önfeledt elvezésben.
:)
Sokaknak nem isteni a szex csak ugy magatol, spontan, és ők analizaljak, hogy mitol is lehetne isteni, es bizonyos testi torteneseket neveznek orgazmusnak, amiket megprobalnak teljesiteni, és amiket Te szerintem biztosan at is elsz.
4/7 A kérdező kommentje:
amikor magamnak csináltam még akkor sem:S
2011. júl. 30. 20:52
5/7 anonim válasza:
szerintem lehetséges, hogy nem engeded el magad eléggé szex közben. ne koncentrálj mindenáron arra hogy "el akarsz élvezni". csak magára az érzésre koncentrálj, zárj ki minden más gondolatot... és legkönnyebben akkor lehet csikló orgazmusod, ha a barátod nyelvvel kényeztet (bár attolis függ mennyire ügyesen csinálja:))
6/7 anonim válasza:
Maszturbálj maszturbál maszturbálj! Az a gond h sok nő nem teszi és aztán csak csodálkoznak, hogy miért nincs orgazmusuk. Azért mert a női orgazmus egy tanulható és tanulandó dolog :\
7/7 anonim válasza:
Az utolsonak: nekem mindig is volt, de csak a fiu erintesetol, és foleg az aktustol. Ami "maszturbalas" cimszoval tortenik, az nekem semmi. Egy-ket izomrandulas, es ennyi, nulla joerzessel.
Szoval nem igaz mindenkire, amit mondasz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!