Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most mi valójában az igazság?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi valójában az igazság?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__20..

Azt eddig is tudtam, h a lányok szeretik, ha a pasinak nagy farka van.

De tényleg 17 centi fölött kezdődik a valódi élvezet?

Azt megint elfogadom, h egy 12 centissel sok mindent nem lehet kezdeni, de akkor is.

Én vagyok az a hozzászóló, aki az első oldalon írja, h 15 centi meg bla bla bla.

Ezért nem értem, h nekem csak 15 centi, ha jobban kihúzza magát talán 16 is van, de a lányok még is visszahívnak, mert szeretnének még belőlem kapni.

Akkor most mi az igazság?

2011. júl. 30. 16:44
 1/5 A kérdező kommentje:
A nagy farok alatt nem a 30 centit értem, hanem olyan 18 fölöttit.
2011. júl. 30. 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"ha jobban kihúzza magát" xD

Minden lánynak más az ízlése. Valamelyik az orbitális méreteket szereti, van aki az átlagos méretet. Attól, hogy valakinek bitang nagy répája van, attól még lehet az ágyban egy nulla, míg valakinek kisebb, de olyan örömöket tud okozni vele, hogy a lány még a vakolatot is lekaparja a falról.

2011. júl. 30. 16:54
 3/5 anonim ***** válasza:

hagyjuk már, ez kultúrától is függ, mert más ember csoportoknak különböző a pénisze/hüvelye. De maradjunk nálunk. az átlagos pénisz 15-16 cm. A hüvely 17 cm átlagban ez is és 12 cm felett lehet izgalmi állapotba hozni a nőt.

[link]

De biztos találsz még ilyeneket ha keresel, google a barátunk.

2011. júl. 30. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Pont egy ehhez hasonlo kerdest akartam feltenni, kicsit mashogy megfogalmazva, de megeloztel...:D

En sem ertem, mert arra a kerdesre szinte az osszes lany azt valaszolta, hogy a "kicsi legyen, de jatekos", meg a "nem a meret a lenyeg" igazabol csak vigasztalasok es mindenki a nagyot szereti!

Maskor meg felhaborodnak, ha valaki a 13 cm-t kicsinek mondja, mert hogy az igazabol atlagos es tokeletesen megfelel...

Most akkor mi az igazsag???

2011. júl. 30. 17:30
 5/5 anonim válasza:

Zsóka.

Ha érzelmi szállak füznek a partnerhez akkor úgy gondolom nem a méret a lényeg.Ha viszont tömény szexröl beszélünk akkor nincs is jobb mint egy 20 centi felleti farok ami nagyon mélyen és hosszan belém hatol.

2011. aug. 3. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!