Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi az ideális maszturbálás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az ideális maszturbálás egy hónapban vagy egy héten?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ez egyén függő stb..De mégis mennyi az a mennyiség ami nem túlzás és nem megy a szex és a kapcsolat rovására? (kinek mennyi esik jól stb..azt tudom..,de mégis mennyi az ami nem túlzás?)
2011. júl. 30. 15:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
minnél több annál jobb
2011. júl. 30. 15:54
 2/13 anonim ***** válasza:
Napi egy, amikor nincs lehetőségetek találkozni, és szeretkezni.
2011. júl. 30. 15:59
 3/13 anonim ***** válasza:
Én 2 naponta csinálom, néha naponta. Annál több szerintem már több, mint abnormális.
2011. júl. 30. 16:04
 4/13 anonim ***** válasza:
naponta 2x, reggel és este 14/L, ha gondolod írj priités beszélhegünk róla öbbet is
2011. júl. 30. 16:08
 5/13 anonim ***** válasza:

ahogy a szex is menne.

ha 20 alatt sűrű (naponta vagy kétnaponta), akkor később gondod lesz a hüvely adta és a lány nyújtotta ingerekkel, keveselni fogod azokat és a saját kézimunkádat mindig igényelni fogod.

ha rákapsz, a vitakultúrád és a személyiséged is rossz irányba fejlődik, nem lesz miért simulékonyabbnak és belátóbbnak lenned. ez nem jelenti azt, hogy papucsnak kéne lenned, csupán ha megvonod a kezedtől is a szexet, akkor muszáj leszel változtatni egyes szokásaidon, véleményformálásodon, beszédtechnikádon azért, hogy könnyebben "megnyíljon" egy nő. ha mindez nem fontos, akkor vigasztalódhatsz a Matyival, ő mindig egyetért veled.

a napi mindenképpen sok, a kétnapi is az. főleg egy bizonyos életkor után, de erre nincs adatunk tőled...

hasznosabb legyűrni az ingereket, az jobban kamatozik később.

3 naponta 1x oké, az alatt olyan luxus kábé, mint a középszerű embernek a kábítószer, és kábé ugyanannyira kártékony is.

2011. júl. 30. 16:13
 6/13 anonim ***** válasza:
41%

én van amikor napi 5x is csináltam de max 1 hétin bírtam ki.

17/L

2011. júl. 30. 16:18
 7/13 anonim ***** válasza:

igazából tehát arról van szó, hogy az önkielégítés során mindent úgy csinálunk az illetékes testrésszel, ahogy nekünk a legjobb.

nyilván ha ezzel naponta kényeztetjük magunkat és aztán beüt egy amúgy tök szuper párkapcsolat, akkor eléggé lelombozó lesz a felismerés, hogy az ő keze, hüvelye (lányok esetében: srác keze, nyelve) nem okoz akkora orgazmust, mint amihez egyébként szoktunk. ezért is luxuscikk, amiből nem szabad konfekcióárut csinálni, mert elértéktelenedik, vagy változik a megítélése.

tehát a sok orgazmus tök jó, hajrá,

de a másik nemtől!

ha nincs kéznél a másik nem, akkor ritkítsuk az igazán szükséges alkalmakra.

és akkor innen jön a többi rész, amit feljebb írtam, a más párkapcsolati hozományok (viták, kapcsolatteremtési készség, viselkedés)

2011. júl. 30. 16:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Napi 1 az orvosk által egésségesnek mondott
2011. aug. 1. 20:24
 9/13 dsRoland ***** válasza:
menyyi időd van? :D
2011. aug. 1. 20:28
 10/13 dsRoland ***** válasza:
még a legyet is a röptéren
2011. aug. 1. 20:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!