Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogy a kismellû csajok jobban tolerálják ha kicsi a pasijuk farka?
Figyelt kérdés
És a nagymellû csajoknak pedig csak a nagy szerszám jön be? Vagy az hogy amelyik pasi a lapos csajokra bukik annak valószínûleg rövid a farka? Van összefüggés? Tapasztalat?
Kort és nemet is pls
2011. júl. 30. 15:24
1/10 anonim 

válasza:

Ez oltári nagy hülyeség XDXDXD Hogy lehet ezt elhinni?:DD
Amúgy egy példa: nekem elég kicsi melleim vannak, szinte alig valami... párom szerszáma 16 cm, ami szerintem nem kicsi.
2/10 Kobuta válasza:
Hát elég érdekes összefüggés lenne, ha lenne. Szerintem semmi köze egymáshoz a két dolognak. Már az is viszonylagos, mi a kicsi, mi a nagy.
3/10 anonim 

válasza:

Nekem a kismellű nők jönnek be de még egy sem panaszkodott a termetes farkam miatt.
4/10 anonim 

válasza:

Nekem 21 és kis mellű volt a bnőm ez hülyeség...
17/F
5/10 anonim 

válasza:

Semmi összefüggés, logika nincs ebben.
6/10 anonim 

válasza:

Szerintem valamennyi igazság lehet benne. Az a része mondjuk aligha hiszem, hogy egy rövid farkú pasi alapból kifejezetten a kis mellű csajokra bukna. Ennek semmi köze hozzá, attól még tetszhetnek neki is a szép, nagy mellű csajok. Csak esetleg könnyebben beletörődik, ha végül neki egy lapos jut. Fordítva, egy csaj szemszögéből ugyanígy.
7/10 anonim 

válasza:

nekem hatalmas farkam van és a barátnőmnek hatalmas mellei vannak.
8/10 anonim 

válasza:

Nekem nincs nagy mellem, viszont a barátnőmnek hatalmas farka van.
9/10 anonim 

válasza:

Figyelj,ha radfekszik egy nagymellu,100kilos csaj,eltorik a nagyfarkad,akkor kicsi lesz,szoval sztem ezert a nagyfaszik a vekony,kis es kozepes mellu sovany csajokat keresik.
10/10 anonim 

válasza:

De ha beszól, hogy kicsi a farkad, tudsz visszavágni a kis melle miatt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!