Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Előfordult már nálatok, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már nálatok, hogy annyira kívántátok a párotokat, hogy abszolút nem számított a védekezés, csak, hogy végre érezzétek őt?

Figyelt kérdés
19 évesek vagyunk,második komoly kapcsolatom ez. Nagyon szeretjük egymást. De nekem,és neki is nagyon fontos a védekezés. Mindig gondoskodunk óvszerről,de néha már annyira kívánom,hogy alig tudom visszafogni magam,hogy ne óvszer nélkül szeretkezzünk. Nem tudom ennek mi lehet az oka. Másnál is volt már ilyen? És normális válaszokat,kérlek!
2011. júl. 30. 13:55
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Mindenki óvszer nélkül szertné. De ha nem akartok babát vagy abortuszt, muszáj a védekezés.
2011. júl. 30. 13:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
szedj tablettát
2011. júl. 30. 14:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen kívántam már annyira. Megtettük? Nem, mert még nem akarunk babát... Védekezni KÖTELEZŐ.
2011. júl. 30. 14:04
 4/10 napietus ***** válasza:

nem volt ilyen, a védekezés nekem nagyon fontos. mondjuk az óvszerhez csak az elején ragaszkodtam, komolyabb kapcsolatnál már elég volt a tabletta, mert akkor már a betegségektől nem féltem.

egyébként a gyógyszernek pont az a nagy előnye, hogy nem akkor és ott kell észnél lenni.

2011. júl. 30. 14:05
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Erre jó még a 69es póz.:)))

Ott és akkor, rögtön, gumi nélkül, és másnap aggódás nélkül.

2011. júl. 30. 14:15
 6/10 anonim ***** válasza:

nálunk is sokszor van ilyen,főleg ha már régóta nem láttuk egymást,mármitn nem az h nem szexeltünk,hanem szimplán nem találkoztunk (az év 9 hónapjában távkapcsi :( ) de akkor is mindig felhúzzuk az óvszert,mert inkább msot legyen egy cseppet rosszabb, mint később egy fél életen át

jelenleg nem lenne jó egyikünk sem a baba

18/L,22/F

2011. júl. 30. 14:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát,igen. Mi sem fogjuk védekezés nélkül csinálni,nem akarom elrontani az életem fél óra élvezetért. Csak olyan jó lenne. A tabin gondolkodtunk,de a barátom sem,és én sem vagyunk annyira a hívei.:) De köszönöm a válaszokat! :) Esetleg valaki próbálta már a helyileg alkalmazható hüvelykúpot?
2011. júl. 30. 15:32
 8/10 napietus ***** válasza:
nem próbáltam, de hallottam róla, meg elolvastam, hogy használják. véleményem szerint még macerásabb és körülményesebb mint az óvszer, a tetejébe sokkal kevésbé hatékony. szóval sztem nem éri meg.
2011. júl. 30. 15:34
 9/10 anonim ***** válasza:
47%

Pedig éveken át csak óvszerrel védekezni szerintem nem jó.

Főleg ha már most zavar.

Tudom, hogy biztonságos az óvszer, de mégis annyi mindenre kell vigyázni, és a fiúnak se olyan jó. Hosszútávon én mindenképp a tablettára szavazok.

2011. júl. 30. 19:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Gondolkodni fogok rajta.:) Köszönöm! :)
2011. júl. 30. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!