Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már nálatok, hogy annyira kívántátok a párotokat, hogy abszolút nem számított a védekezés, csak, hogy végre érezzétek őt?
nem volt ilyen, a védekezés nekem nagyon fontos. mondjuk az óvszerhez csak az elején ragaszkodtam, komolyabb kapcsolatnál már elég volt a tabletta, mert akkor már a betegségektől nem féltem.
egyébként a gyógyszernek pont az a nagy előnye, hogy nem akkor és ott kell észnél lenni.
Erre jó még a 69es póz.:)))
Ott és akkor, rögtön, gumi nélkül, és másnap aggódás nélkül.
nálunk is sokszor van ilyen,főleg ha már régóta nem láttuk egymást,mármitn nem az h nem szexeltünk,hanem szimplán nem találkoztunk (az év 9 hónapjában távkapcsi :( ) de akkor is mindig felhúzzuk az óvszert,mert inkább msot legyen egy cseppet rosszabb, mint később egy fél életen át
jelenleg nem lenne jó egyikünk sem a baba
18/L,22/F
Pedig éveken át csak óvszerrel védekezni szerintem nem jó.
Főleg ha már most zavar.
Tudom, hogy biztonságos az óvszer, de mégis annyi mindenre kell vigyázni, és a fiúnak se olyan jó. Hosszútávon én mindenképp a tablettára szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!