Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, attól még szerelmesek vagytok valakibe, megkívántok más lányokat is?
De mivel szeretitek a barátnőtöket, ellenálltok?
És ez jelzi a szerelmeteket?
Vagy meg se kívántok senki mást? Mert én lány vagyok, és évek óta együtt vagyok vkivel, és bele se tudok gondolni, hogy más érjen hozzám. Naívan azt hittem, a barátom is így van ezzel, de kezdek rájönni, hogy nem biztos, hogy ez így van.
:)
Lesz ez még így se.
Te is meg fogsz kívánni másokat, idővel, illetve a nők is találhatnak attól vonzónak, kívánatosnak egy másik pasit, mert szerelmesek.
Az embert meg az különbözteti meg az állattól, hogy nem az ösztönei vezérlik, és nemet mond.
Ilyen egyszerű.
A pasik is így működnek. Azért, mert az életénél is jobban szeret, még felállhat a farka egy kerek popsira. Annyit jelent, hogy heteroszexuális, semmi többet. Normális pasi ennyivel el is intézi, vagy ha nagyon rájön a gerjedelem, ránt egyet a szerszámon. De nem cserkészi be a csajt.
Én 2,5 évig járt egy olyan lány a fejemben, akinek nem voltam az esete. Aztán túltettem magam rajta. Ha összejövünk, akkor Ő az egyetlen.
Szóval én nem, de nem nagyon találkoztam még hozzám hasonló sráccal. 18/F
Igazából, tudom a szívem mélyén, hogy így van, de mégis fáj, hogy a szeretett férfi sem kivétel :)
Azt reméltem, legalább az első 10 évben ilyenre gondolnom sem kell.
Én megbasznék minden szembejövő jó bulát
16/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!