Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnapelőtt volt az első sex a barátommal. Minden oké volt. De tegnap is és ma is tapasztaltam egy kis vért. Meddig lesz ez? És normális ez? És ez gátolhat a következő együttlétben? Vagy ez a következőkben is igy lesz? Minden sex után?
Mi is tegnap voltunk együtt először :) Nekem is vérzett akkor, és elég hosszú ideig, és tegnap este halál ugyan ezt a kérdést feltettem. Akkor beszéltem is barátommal, hogy vérzik még picit, és hogy akkor mi van. erre azt mondta 'mi lenne? amikor csináltuk akkor se vettem észre hogy vérzik. nem zavar ha szeretnéd:)' Úgyhogy ha vérzik akkor beszéld meg vele, hogy zavarja-e, ha nem akkor mehet a menet. És amúgy tegnapi válaszaimból is írok párat:
volt egy lány aki azt mondta, hogy neki első együttlétnél 3 napig vérzett, aztán a másodiknál is 3 napig vérzett neki.
nekem meg első együttlétnél elég sokáig vérzett, másnap már enm, második együttlétnél nem vérzett :) de még fájt.
remélem tudtam segíteni
Az első néhány alkalommal vérezhet kicsit.
Szerintem most 1 hetet hagyjatok ki, és a következő után is, ha vérzik.
Ugye védekeztek?
12:29
igen védekezünk..perszehogy..nem szedek gyógyszert..úgyhogy óvszer nélkül nincs sex :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!