Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tegnapelőtt volt az első sex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Marissa18 kérdése:

Tegnapelőtt volt az első sex a barátommal. Minden oké volt. De tegnap is és ma is tapasztaltam egy kis vért. Meddig lesz ez? És normális ez? És ez gátolhat a következő együttlétben? Vagy ez a következőkben is igy lesz? Minden sex után?

Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 00:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nem lesz mindig így hamar elmúlik.
2011. júl. 30. 00:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi is tegnap voltunk együtt először :) Nekem is vérzett akkor, és elég hosszú ideig, és tegnap este halál ugyan ezt a kérdést feltettem. Akkor beszéltem is barátommal, hogy vérzik még picit, és hogy akkor mi van. erre azt mondta 'mi lenne? amikor csináltuk akkor se vettem észre hogy vérzik. nem zavar ha szeretnéd:)' Úgyhogy ha vérzik akkor beszéld meg vele, hogy zavarja-e, ha nem akkor mehet a menet. És amúgy tegnapi válaszaimból is írok párat:

volt egy lány aki azt mondta, hogy neki első együttlétnél 3 napig vérzett, aztán a másodiknál is 3 napig vérzett neki.

nekem meg első együttlétnél elég sokáig vérzett, másnap már enm, második együttlétnél nem vérzett :) de még fájt.

remélem tudtam segíteni

2011. júl. 30. 00:59
 3/6 A kérdező kommentje:
és ma ma már semmi nem volt?mármint vér?mert nekem tegnap előtt amikor megtörtént abba pillanatban semmi nem votl..ez volt délután..és este már pici..másnap reggel is pici..és ma iss...de ma kicsivel több.ésss ááhhh..holnap jön a barátom...majd beszélek vele..dee nemtom hogy kezdjek neki..olyna fura ez nekem ... most kezdjem el mondani neki a dolgokat hogy ha netánn szeretnénk megint szeretkezni?
2011. júl. 30. 01:11
 4/6 anonim válasza:
Én nem is véreztem,még az elso alkalomnál sem :)
2011. júl. 30. 01:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Az első néhány alkalommal vérezhet kicsit.

Szerintem most 1 hetet hagyjatok ki, és a következő után is, ha vérzik.

Ugye védekeztek?

2011. júl. 30. 12:29
 6/6 A kérdező kommentje:

12:29

igen védekezünk..perszehogy..nem szedek gyógyszert..úgyhogy óvszer nélkül nincs sex :)

2011. júl. 30. 19:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!