Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 20 éves lány vagyok, eddig 3...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves lány vagyok, eddig 3 pasival voltam együtt (külön-külön), de ebből a 3-ból csak az egyik tudott eljutatni a csúcsra! Másik kettőnél nem is élveztem csak megjászottam! Miért van ez?

Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 00:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert bénák , gyere ide hozzám úgy felviszlek a csúcsra hogy soha többet nem akarnál le szállni :D
2011. júl. 30. 00:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Kösz, de van barátom,és az az egyik akinek sikerült már az első alkalomnál :)
2011. júl. 30. 00:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez olyan mint tavaly a Sopronis nyereményakció... minden negyedik KUPAK nyerő!
2011. júl. 30. 00:26
 4/10 anonim ***** válasza:
szóval megjátszodtad mi? nők! XD
2011. júl. 30. 00:51
 5/10 A kérdező kommentje:
hát hogyha ennyire szarok vagytok!!!
2011. júl. 30. 00:54
 6/10 anonim ***** válasza:
mert megjátszottad, ahelyett, hogy rávezetted volna őket, neked mi a jó. Képzeld, a pasikat érdekli a nő kielégülése is!
2011. júl. 30. 02:44
 7/10 anonim válasza:

tudod csajszi a szexhez nem véletlenül kell 2 ember ;) ne várd el a fiútól a maximumot, nem csinálhat ő mindent, neked is teljesíteni kell. ahogy neked megvan róluk a véleményed, hidd el úgy nekik is megvan rólad.. mellesleg ez függ a tapasztalattól is, nem lehet mindenki olyan ügyes hogy akár elsőre is elvisz. a szexbe bele kell jönni ;)

17/F.

2011. júl. 30. 12:16
 8/10 A kérdező kommentje:
No ne mond!Probaltam en iranyitani,amiknel tudtam h az jo nekem!De semmi meg csak nem is elveztem!Ok nem tudnak semmit!Nem oket hibaztattam szerintem velem volt a baj!
2011. júl. 30. 13:09
 9/10 anonim válasza:

nembiztos hogy veled van a probléma (: bizti ügyes vagy. de nem mindenki lehet jó az ágyban :D valakinek ezt a szerepet is bekell tölteni. szerintem ne foglalkozz ezzel. bár te 3 évet rám versz, sokkal érettebb vagyok mint a többi velem egykorú ;) szal aztmondom temesd el ezt a témát magadba és foglalkozz azzal ami most van ;) én szurkolok neked c(:

17/F.

2011. aug. 4. 21:49
 10/10 anonim ***** válasza:
jaj, pont ezért csesztem le a legjobb barátnőmet is: 4 pasival volt eddig együtt, de EGYSZER SEM volt még orgazmusa!!!!! Neked is azt tudom mondani mint neki: Azért van akkora szád, hogy kinyisd!!! Mármint nem leszopni persze azt is lehet....na ebbe ne menjünk bele... Egyszerűen mondd meg neki, hogy neked így nem jó, hanem úgy jó, mert akkor mész el, ha ezt vagy azt csinálja, és te el akarsz menni stb. Amúgy jó megoldás, ha először a pasi munkálkodik annyit, hogy a nó elmenjen, és utána meg ő azt csinál amit akar, hogy ő is elmenyjen, ha nem olyan ügyes, hogy egyszerre sikerüljön a 2.
2012. jan. 14. 20:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!