Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha kielégítitek kézzel a pasitokat, mennyire húzzátok hátra a bőrt a makkról, illetve milyen gyorsan csináljátok?
Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 00:09
1/7 anonim válasza:
Ezt nem lehet megmondani,ahogy jólesik a párjának mindenki úgy csinálja.
Neked is ki kell tapasztalni,hogy a barátod hogy szereti ez mindenkinél máshogy van.
Először csak lassan,finoman látni fogod rajta hogy
élvezi-e.
2/7 anonim válasza:
csináld csípőfogóval,fűrésszel és fúróval! Biztos kiabálni fog az élvezettól xD
3/7 anonim válasza:
én sose gondoltam bele h hátrahúzom a bőrt. bár így belegondolva mindig is azt csináltam.. de hoyg mennyire???:O komolyan azt se tudtam egész mostanáig h azt csinálom. csak érzésből csinálom, nem figyelek rá : D És amúgy néha begyorsítok, néha meg picit lassabban csinálom. Mindig figyelek arra hoyg hogy esik neki jobban. Végénél mindenféleképpen gyorsan. És azt vettem észre hogy ha erősebben szorítom, és lefelé húzom, vagy nem is tudom hogy mondjam, akkor mindig sokkal jobban esik neki. Mmint így lefelé irányítom vagy mi. Nem húzok semmit mert az fájna neki. remélem segítettem :D
4/7 A kérdező kommentje:
igen, köszi :-) és mikor elkezded neki, akkor pici húzogatásokkal kezded, vagy finoman hátrahúzod az egész fitymáját?
2011. júl. 30. 01:11
5/7 anonim válasza:
Ahogyan jön éppen, a lényeg, hogy figyeld a reakcióit... Ha nem jó neki, akkor valami képpen majd úgyis a tudtodra adja, hogy mégis hogyan lenne neki jó, kár ezen parázni.
18L
6/7 anonim válasza:
ma 01:04
Lehetne egy kérdésem? Te hány éves vagy?
7/7 anonim válasza:
Mindenkinél más, barátom nagyon gyorsan szereti.:D persze nem először durrbele egyből k*rvagyorsan, hanem először lassan, majd fokozatosan gyorsítok, és a végére a leggyorsabb és mindig siker.:)) Majd mondja ő h mi a jó neki meg mi nem, meg stb.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!