Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuk, titeket mennyire zavar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, titeket mennyire zavar ha a barátnőtök nem elégít ki orálisan az első alkalomnál, illetve még utána elég hosszú ideig? 17 éves Lány (ŐSZINTÉN)

Figyelt kérdés
A barátommal 2 éve járunk és pont a 6. hónapon feküdtünk le először. Az elsőn úgy vettem észre nem is foglalkozott vele , de az utóbbi időbe érzem hogy szertné , csak nem tudom mennyire zavarja hogy én még nem.
2011. júl. 29. 23:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ő is csak az elmúlt 2 alkalom során , azért érzem úgy hogy mostmár nekem se ártana boldogabbá tennem őt vele.
2011. júl. 30. 00:21
 12/16 A kérdező kommentje:

00:21 válaszoló : köszi szépen :) tényleg jó hogy valaki ilyen segítőkész és tapasztalt :) köszi mégegyszer :)

Többieknek is köszi :)

2011. júl. 30. 00:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Az orális szex alapvető dolog, nem divatból kell csinálni, hanem azért, mert része a normális szexuális kultúrának.

A tisztaság is alapvető lenne, előtte tusolni kell, de sajnos ezt még ma sem teszi a legtöbb nő és férfi, csak úgy húgyszagúak tolják egymás elé a nemi szerveiket. Ilyen partnerrel én sem oráloznék.

2011. júl. 30. 11:42
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
kössd bee a szemét és kérd meg a barátnnődet, hogy intézze el XD
2011. aug. 14. 14:56
 15/16 anonim válasza:
50%
engem nem zavar mert a barátnőm és nem a qrvám
2014. febr. 6. 21:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod hogy nezzen akkor egyszeru...(nekem is volt hasonlo baratnom aki szeretett szopni de hogy ne leskelodjek ugy oldotta meg hogy agyban voltunk es hopp lecsuszott a paplan ala...es ugy kapta be a hancur lecemet idom sem volt sok ellenkezni mar szopott is.. na ez is egy jo tipp...bujj a takaro vagy a paplan ala es ugy iranyitsad a szopas menetet..ne fogazz szepen jol nyissad ki a szajad es lassan kezd el nyalogatnia farkat oldalrol majd kozben huzzkodjad a makktol a bort lefele es felfele majd a veget a makknal vedd be a szadba de jol nyissad ki a szadat es jo bo nyallal kezdjed lassan szopogatni es kozben huzkodni a bort a tovitol...aztan lassan egyre gyorsitania dolgot ...aztan majd egyszer csak szajpadlason leszel spriccelve ami nem azt jelenti hogy abba kell hagyni ...meg kozben lassan huzkodjad es szippancsad ki a maradek nedvet a makk vegebol...majd lassan abba hagyhatod ...de majd aztan ra jossz magadtol is mi a jo...sok sikert..
2014. máj. 6. 03:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!