Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy csináljátok?
na szval hát elég hülye kérdés lesz de oltást nm nagyon kérnék,tisztában vagyok vele h mit kérdezek :DD
tehát:
ha szőrösek vagyyunk alul akkor az a baj,az undorító..
ha ha legyantázzuk és egy-kettő begyullad az a gáz...
ha a gyanta után kezd visszanőni pát szál,de még nem ujra gyantázható akkor ápolatlanok vagyunk hogy mért nem szedjük le ha már ott van...
ha borotváljuk..hát nem tudom hogy más hogy van vle cs egy embertöl kérdeztem meg ő pedig a legjobb bnő de őis igyvan vle na m1 szoval ha borotváljk akkor másnap már tüsis. ezt tarták még a teljes dzsungelnél is undoritóbbnak,ápolatlannak azz emberek.
DE
amikor csak tüsik vannak,(vagyis még csak borosás) és Én elkezdem leborotválni elkezd belőle dőlni a vér,fáj mint a picsä és utána pár napig sebes.(EZT NE OLYAN DURVÁNAK KÉPZELJÉTEK EL AHOGY HANGZIK MERT NEM AZ csak értitek :))
szoval ezt egyszer kétszer eljászottam de megunam.ugyh inkáb várok 3-4 napot h urja szépen le borotválhassam. de akkor is már másnap reggel visket meg szűr mint állat,kicsit piros is.
TI EZ HOGY OLDJÁTOK MEG? MÁRMINT EZT AZ EGÉSZ SZŐRTELENÍTÉS DOLGOT?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!