Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha még nem masztizok és nem is tartom fontosnak? 14/L
kérdezőnek: nem gáz
1. válaszolónak: jól csinálod :D
Igen. Rengeteg lánynak azért nincs soha orgazmusa, mert tinikorukban nem maszturbáltak eleget, így nem tudják, hogy mi az amitől élveznek. Ettől függetlenül a szexbe belevágnak, aztán meg csodálkoznak, hogy a pasik nem találják meg helyettük, hogy nekik mi a jó.
Az van, hogy mindenkinek ismernie kell a testét mire odakerül, hogy szex. Arra pedig a legjobb módszer a maszturbálás.
Persze csak az ok-okozat végét hagytam le. Szóval nem maszturbálnak, nem tudják h nekik mi a jó, a pasi kapásból nem találja meg helyettük erre rástresszelnek h nekik nem lehet soha orgazmusuk és láss csodát nem is lesz.
Ettől védene meg az ha már most nekiállnál és felfedeznéd a tested.
én már nekialtam hgy kész én mg akarom ujjazni maam mert mar a 13 evsek is csinaljak megszinte mindenki es enis azert mar akaro tudni h mijen es egyszeuen nem tudom , tudom azt megtenni , es nem ish nagyon akaro ! szerintem me van idom ! szoktam monjuk masztizni d meg soha nm ujjaztam mg magaam ! :-
14/L
Nem gáz, de idővel nem árt elkezdeni, hogy tudd, hogy milyen érzés, hogy majd fiúval is eljuss a csúcsra. Ezt is tanulni kell, ehhez azonban inger kell, érdeklődés, ha nem izgat, nem tartod fontosnak, akkor valószínűleg nem is élveznéd, csak maszatolnál ott lent.
Ismerek olyan lányt, aki fiatalon nem masztizott, mert erősen vallásos környezetből jött és később nem is tudott elélvezni fiúval sem. Nem tudom, hogy ez összefügg-e, vagy masztizva is ilyen lett volna, de azért érdemes 15-16-17 évesen elkezdeni megismerni a testedet. Nem késtél le semmiről.
én àtgondoltamé szerintem mm ravenni kéne magam hanem kéne kivánjam ag ijesmi de szeritem én még gyerek vagyok ehez ! és majd megérek ehez i addig is kiélvezem. gyerekkorom amíg csak tudom és miko ott lesz az ideje akkor talan majd megujjazom maggam es elkezdek 1 párkapcsolatot mert ugys maradok le semmiről és addig s leszek kurv@ !
14/L
Szia!
Nincs abba semmi rssz hogy ha megismered a tested...
Nekem idáig 2 olyan pasi jutott akiknek én vettem el a szüzességét, de ők eleinte azt se tudták hov a nyuljanak hogy nekem jó legyen... erre én mivel 15évessen neki áltam felfedezni a testem meg tudtam nekik mutatni hogy mi jó nekem....
ez csak saját tapasztalat.... amugy nem gáz hgy még nem csinálod de az se lenne gáz ha csinálnád... És nem kell egyből megujjazni magad elösször csak simogasd.....
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!