Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha masztizás után kezet mosok?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 23:02
11/17 anonim válasza:
Persze, zsepibe törlés után, kézmosás, csak ha előtte letörlöd zsepivel az anyagot, akkor nem kell aggódnod, hogy "trutyis" a kezed és nem tudsz semmit se megfogni.
12/17 anonim válasza:
Hát én se öblítem ki a számat nyalás után.
Viszont nem gáz, meg különben is : kinek mi köze van ahhoz, hogy hogy maszturbálsz és mit csinálsz utána?:O
13/17 anonim válasza:
én minden 10 percben kezet mosok, akár koszos, akár nem, de mégis kényszert érzek arra, h megtegyem. szóval nemaz.
14/17 A kérdező kommentje:
Jólvan :D Köszönöm szépen a válaszokat :)
2011. júl. 29. 23:31
15/17 anonim válasza:
Én magamnak mindig azonnal kezetmosok. Ezért jó a koliszoba, mert ott kimenni sem kell, és még kilincs sincs útközben, van bent csap. xD Arra allergiás vagyok, ha a pasim olyan kézzel megfogja a telefonomat... De ha kinyalt, utána simán megcsókolom. Ez ilyen hülyeség nálam is...
19/N
16/17 anonim válasza:
persze, mosd meg és is szoktam
17/17 anonim válasza:
nedves törlőkendő (babapopsi törlő) az éjjeliszekrény mellé.
sex előtt / után / közben nagyon jól jön. +nekem még ottvan a kézfertőtlenítő is.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!