Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, mennyire számít a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mennyire számít a punci formája?

Figyelt kérdés
21/L vagyok, és egész eddig azt hittem hogy mind1, csak az számít nektek, h h van szőrtelenítve, de nemrég hallottam azt a kifejezést, hogy "denevér punci", és ez nekem teljesen új volt, rákerestem.. és több helyen azt találtam, hogy a pasik szinte undorítónak találják, ha a kisajkak kilógnak a nagyajkak alól... nos, nekem ilyen, nem durván, de azért egyértelműen kilátszanak álló helyzetben. ez tényleg visszataszító? még senki nem szólt miatta, de most elkezdtem szorongani emiatt, lehet, hogy egyszer egy pasi majd azt mondja amikor levetkőzöm, hogy "fuj, bocs, mégse.."?
2011. júl. 29. 22:53
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Hát számítani számít, engem meglepne ha ötszög alakú lenne. Vagy csillag.
2011. júl. 29. 22:54
 2/9 anonim ***** válasza:

Mindenkinek kilóg. Akinek meg nem, annak fejletlen kislány puncija van.

Tudod milyen a denevér. Nagy szárnyai vannak! Ha neked nem lóg ki annyira mintha nagy szárnyai lennének, akkor ne parázz ezen!

2011. júl. 29. 22:56
 3/9 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Szerintem, ha szeret a barátod, nem fogja érdekelni, hogy milyen a p.uncid. :D
2011. júl. 29. 22:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Én sem rajongok érte, de ha a szerelmem levetkőzne és kiderülne, hogy olyan neki, hát akkor nem zavarna.
2011. júl. 29. 22:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én barátnőmnek is kilóg kicsit, de én őt szeretem a puncijával együtt.
2011. júl. 29. 23:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Olyan nemigen van, hogy egy pasi azt mondja egy puncira, hogy "fuj, bocs, mégse..".

Borotváld, a kisajkak szerintem nem számítanak, nekem volt olyan nőm, akinél nagyon kilógtak, és szex közben nagyon nedvesek lettek. Az azelőtti barátnőmnél meg nem lógtak ki, hanem hagyományosan "szép" puncija volt, de nem igazán nedvesedett a puncija. Nyilván a nedves denevérpuncit szerettem jobban :) Az a fontos, hogy tiszta legyen és jól működjön, belül kellemes érzést adjon.

2011. júl. 29. 23:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Pontosan annyira, mint amennyire a lanyoknak szamit a peniszmeret: vannak, akiknek nagyon, vannak, akiknek nem szamit!
2011. júl. 30. 00:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem nézni kell azt, hanem dugni -_-"
2011. júl. 30. 00:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Semennyire. Ha szeretek egy lányt, akkor tök mindegy milyen a puncija.
2011. júl. 30. 09:06

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!