Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Engem nem izgat a csókolózás....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem nem izgat a csókolózás. Baj van velem?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem izgat. Pedig van, hogy jó sokáig csókolózunk a barátommal, de akkor sem.
2011. júl. 29. 22:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. júl. 29. 22:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Engem se izgat. Volt egy pasim, aki órákig tudott smárolni, na vele utáltam meg az egészet brrr. Unalmas volt és nem is élveztem. Mondjuk ott is hagytam rohadthamar.. kinek kell az ilyen heh :D
2011. júl. 29. 22:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Szeretitek egyáltalán a másikat? Mert a csókolózás attól jó.
2011. júl. 29. 22:41
 4/8 A kérdező kommentje:

15.

most kezdtünk el nem rég járni..

2011. júl. 29. 22:44
 5/8 A kérdező kommentje:
amúgy köszönöm második :)
2011. júl. 29. 22:44
 6/8 anonim ***** válasza:
21%
én mikor barátnőmmel smároltam mindig fájt utána a farkam mert nyomta a farmer mikor felállt :"D 12/F
2011. júl. 29. 23:23
 7/8 A kérdező kommentje:
ez nem válasz a kérdésemre xd.
2011. júl. 30. 00:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem jól csókol a srác. Ez ennyi:D Ha jól csinálná,nem tennél fel ilyen kérdést. Próbáld rávezetni h neked h tetszene, segíts neki, néma gyereknek anyja se érti a szavát:)
2011. júl. 30. 13:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!