Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől duzzadt meg ott lent?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

RaksashaGirl kérdése:

Mitől duzzadt meg ott lent?

Figyelt kérdés

A pasimmal ma eléggé "bedurvultunk", kinyalt, ujjazott, és a kisajkaim elég rendesen megduzzadtak. Semmi komoly problémám nincs vele, a szex is ment utána, csak nagyon érzékeny. :S

Lehet attól hogy szívogatott is közben, vagy csak attól lehet hogy ennyire felizgultam? Meglepődtem, mert régóta vagyunk már együtt, és eddig ez még nem fordult elő velem. O_o

Próbáljatok nagyjából értelmes válaszokat adni lécci! A hülyékkel nem foglalkozom, tehát ne pazaroljátok az erőtöket az én cukkolásomra, köszi!

2011. júl. 29. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem a nyelve a jóska volt és a pista jöt és trippert kaptál okcsá
2011. júl. 29. 22:17
 2/4 anonim ***** válasza:
csak azért mert 'durvultatok' úgyhogy nyugi :)
2011. júl. 29. 23:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak azért győzödj meg hogy nem nemi beteg a barátod, nehogy valami gond legyen.

(egyébként csak azért mert nagyon felizgultál(csak gyenge viccnek szántam))

2011. júl. 29. 23:26
 4/4 A kérdező kommentje:
utolsó kettő válaszoló: Köszi.. :) Ma megnéztem, és már el is múlt a duzzanat szerencsére, úgyhogy már nincs semmi baj.. :D
2011. júl. 30. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!