Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a pasi várna egy kicsit az első közösüléssel?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok (24F), a barátnőm nem (18L). Úgy érzem ő már szeretné, de én még puncit se láttam élőben. Szerintem ez nekem elég stresszes lenne, igényelném a fokozatosságot és a lassú tempót.2011. júl. 29. 21:42
1/10 anonim válasza:
Igen, jó az ha a coitus később közetkezik be.
2/10 anonim válasza:
nem gáz ha vártok.de ne legyen nagyon sok idö azért max fél év
3/10 anonim válasza:
Fél év?
Meg is pusztulnék addig.
4/10 anonim válasza:
6 hónap annyi elég kell hogy legyen kb.
5/10 Moszuke válasza:
hát akkor talán mondd el a lánynak is ezt.. ha megértő akkor jó, ha nem akkor takarodjon.
6/10 anonim válasza:
Lassu tempot??? Azt nem fogja a lány kivárni, épp ezért jobb lenne ha nem aludnál hisz már a korod is elöre haladott.
7/10 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Szerintem beszélgessetek előbb, legalább két órát, szigorúan kettesben, és nagyon őszintén nyissátok ki a szíveteket, úgy, hogy a lelketekbe láthasson a másik.
Ezt addig folytassátok, amíg határozni tudsz.
Akkor minden sikerülni fog.
8/10 anonim válasza:
De miért kéne várni én nem értem.Minél előbb elkezditek, annál jobb, meddig akarsz még várni ? 24 vagy.
És annak a lánynak is vannak igényei, szóval én azt mondom, hogy kezdjétek el, mert ha nem adod neki meg, amit akar, akkor másfelé fog menni...
9/10 anonim válasza:
Addig vársz amig nem lesz csajod és akkor verheted magad egyedül.
10/10 anonim válasza:
hali, megvolt azóta? hogy történt, volt valami para?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!