Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy fiú el tud úgy élvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú el tud úgy élvezni egy lánnyal hogy nem jó neki a sex vele?

Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 21:34
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Mondhatnám azt is h lelki nyomorék
2011. júl. 29. 22:43
 22/33 anonim ***** válasza:

"De bizony fogyatékos a lelke, mert kompenzál."

A te felfogásod szerint az emberiség 100%-a fogyatékos, saját magadat is beleértve.

Mindenki kompenzál valahol valamit, mert senki sem tökéletes. Ki a külsejét, ki az anyagi helyzetét, ki az értelmi szintjét ... és a végtelenségig lehetne sorolni.

Egyébként nem azt írtam, hogy én rájuk "vadászok". Számomra is sokszor fontos, hogy dekoratív, szép legyen egy nő. Saját tapasztalatot írtam csak: volt mondjuk 30 gyönyörű szép és 20 "csúnya" - egyébként relatív, lehet nekem csúnya, aki neked szép - a pályafutásom során. Szexuálisan amit ez utóbbi 20 nyújtott, sokkal több volt, mint a modell kirakatbabák ...

2011. júl. 29. 22:54
 23/33 anonim ***** válasza:

oké...de arról nem szóltál semmit, HOGY TE MIT NYÚJTOTTÁL EZEKNEK A NŐKNEK?

Mert ez a lényeg, nem az, hogy a sebzett lelküket kihasználtad a nyomorukat.

Sebzett nőnek miért jó a "perverz szex"?

A csinos nőnek miért nem jó?

2011. júl. 29. 23:01
 24/33 anonim ***** válasza:

"TE MIT NYÚJTOTTÁL EZEKNEK A NŐKNEK?"

Csak magamat. Soha nem ígértem senkinek többet, mint amit nyújtottam: ha egy éjszakát, akkor annyit, ha többet akkor azt is megtettem. De mindegyik tudta, hogy mi az amit kaphat. Ők döntöttek, hogy kell e ...

"Sebzett nőnek miért jó a "perverz szex""

Miért sebzett? Ilyet én nem mondtam. Egy nő is tisztában lehet az adottságaival, azzal is ha éppen ő nem szép. Nem sebzettek ők ...

A perverz szex mindenkinek jó: minden intelligens ember perverz, mert az intelligencia együtt jár a kíváncsisággal és az új dolgok felfedezésével. A szexualitás pedig erre jó alapot ad. És egy idő után pedig ezek az "új dolgok" már csak a perverznek nevezett kategóriában nyújtanak újdonságot.

"A csinos nőnek miért nem jó?"

Mert egy csinos nő mindig talál partnert. Ez miatt, ha újdonságra vágyik nem új dolgokat próbál ki (lásd egyel feljebb), hanem új partnereket.

Ezek természetesen általánosítások, amelyek személyes statisztikán alapulnak, de a "nagy számok" törvénye alapján így van. És tisztelet a kivételnek ... (statisztikáim alapján kevés van ...)

2011. júl. 29. 23:18
 25/33 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs igazad. Nincs köze a perverzitásnak a partnerek hiányához.

A csúnya nő is lehet szexkerülő, vagy csak változatosságot nem igénylő.

A szexi nő is lehet bevállalós, és azt lehet egy partnertől akarja általában.

Szóval itt nincs összefüggés.

Én csinos nő vagyok és lehetne sok partnerem és nem szeretem a perverz dolgokat.

Na jó két pasit megnéznék hogy szeretkeznek:) Ha ez perverznek számít?

2011. júl. 29. 23:24
 26/33 anonim ***** válasza:

"Szerintem nincs igazad. "

Szerintem meg igazam van ... és innentől patt helyzet van :-P

"A csúnya nő is lehet szexkerülő, vagy csak változatosságot nem igénylő.

A szexi nő is lehet bevállalós, és azt lehet egy partnertől akarja általában. "

Persze! De ez a Te ELMÉLETED! Amit meg én írtam az az én GYAKORLATOM! Tehát nem vita tárgya közöttünk. hacsak neked is nincs akkora mintavételezésed a témában mint nekem (amit írtam számokat és arányokat, azok valósak esetemben!).

"két pasit megnéznék hogy szeretkeznek:) Ha ez perverznek számít?"

Igen ez annak számít! :-D

Írj privit! A kíváncsiságom és perverzióm elment odáig, hogy pasival is kipróbáltam már. Hátha összehozunk valamit! :-D ;-)

Egyébként úgy nagy átlagban, ha van egy jóképű pasid és előadod neki, hogy szívesen megnéznéd, hogy egy másik pasi megdugja, vajon mi lenne a reakció???

2011. júl. 29. 23:34
 27/33 anonim ***** válasza:

:-D

hát te tényleg nagyon perverz vagy:)

Amúgy a pasijaim nem lettek volna kaphatók rá. Mindegyik olyan hasonló volt mint én:)

Mintavételezést nem csináltam, de sok barátnőm van akiről beszéltünk ilyen intim dolgokat és azért ez ennyire nem egyértelmű.

2011. júl. 29. 23:47
 28/33 anonim ***** válasza:

"sok barátnőm van akiről beszéltünk ilyen intim dolgokat"

Korosztály?

Mondjuk erre nem tértünk ki, de számít a kérdésben.

Ez tapasztalataim: 22-61 év között, de nagy többség 38-49 között ...

2011. júl. 29. 23:51
 29/33 A kérdező kommentje:
61? jesszus ég :)
2011. júl. 30. 10:46
 30/33 anonim ***** válasza:

61?

Azzal jó lehet a szex. xd

2011. júl. 30. 11:37
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!